u par poteza

RAZOTKRIVENE Trikovi slavnih ljepotica za instant mršavljenje

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Svi žele lijepo ispasti na fotografijama, a kada je vaše lice svjetski poznato želite biti spremni u svakom trenutku.

Brojni poznati koriste blagodati moderne tehnologije kako bi u svakom trenutku mogli pripaziti na svoj imidž i biti u svojem najboljem izdanju. Aplikacije za uređivanje fotografija na pametnim telefonima su među najtraženijima, a s obzirom na to da svoje privatne fotografije sami odobravaju na svojim Instagram i Facebook profilima, zvijezdama se nerijetko dogodi da malo dorade svoje fotke kako bi izgledale bolje.

Pogledaj i ovo showbuzz O Bože! ''Ostala'' bez ruke: Prelijepa žena nogometaša poigrala se obradom

Khloe sama objavila fotke: Koja je PRIJE, a koja poslije Photoshopa?

Ipak, te korekcije ne ispadne uvijek savršeno, pa se posljedice mogu lako uočiti na pozadinama - poput vijugavih zidova, kosih pločica, zakrivljenih podova... sve kako bi silueta slavne zvijezde bila što tanja i zavodljivija. Naravno, kao i sa svakim alatom, može se zloupotrijebiti no ideja je u nekoliko poteza poboljšati svoju fotografiju.

App za instant mršavljenje

Među najpopularnijim aplikacijama koje koriste slavni su: Facetune, Beauty Mirror i Spring SkinneePix. Na taj način zvijezde izgledaju i do 5 kilograma mršavije, njihovi strukići su tanji, bedra tanja, stražnjice punije.... sve ono što žele mogu popraviti u nekoliko poteza.

Najslavnija korisnica je Kim Kardashian. Slavne obline često još više naglasi nekim efektom, a nerijetko zna i pretjerati. Sjećate se samo fotografije njezine stražnjice nakon vježbanja – strukić je tanji, no i pločice u kupaoni su naglo izgubile ravnotežu.

 

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Među korisnicima se našla slavna manekenka Miranda Kerr - obline na fotografiji, a istih nema na paparazzo snimkama. Pod s desne strane nekako se nakosio...

 

A photo posted by Miranda (@mirandakerr) on

Beyonce najčešće koristi aplikacije kako bi stanjila bedra, svoju slabu točku. Na fotografiji se vidi da su bedra tamnija, ali razotkrio ju je moditel koji je izgubio svoj oblik.

 

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

Lady Gaga koristi aplikaciju kako bi istaknula svoju mršaviju liniju. nekoliko ne puta našla na meti kako je premršava, kako se udebljala... I dok je na nekim fotkama potpuno prirodna, na drugima je vidno 'uža'.

 

A photo posted by The Countess (@ladygaga) on

A tu su i neuspješni potezi Lindsay Lohan - zid uz njezinu nogu je opasno zakrivljen. Očito. 

 

A photo posted by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

Ako i sami koristite aplikacije za 'instant mršavljenje', u redu ih je koristiti sve dok potpuno ne izmijenite svoj izgled - može se dogoditi da vas uskoro neće ni prepoznati na ulici. Koristiti s oprezom, i ne zaboravite da je prirodna ljepota na cijeni dana više nego ikad. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene