direktno u sridu

Rat se nastavlja: Menadžer ponovno uzvratio Nini!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ne smiruju se strasti između splitskog menadžera Ivana Bubala i pjevačice Nine Badrić.

Estradni rat između Nine Badrić i splitskog menadžera Ivana Bubala još uvijek nije dobio svoj epilog. Nakon što je Nina Badrić odgovorila na Bubalove prozivke i za In Magazin izjavila da nikada nije čula za njegaBubalo joj je odlučio odgovoriti.

Pogledaj i ovo Nina Badrić bol je ogromna Nina Badrić oplakuje tragičnu smrt djevojčice iz Srbije: ''Ovo je nenadoknadiv gubitak i nijedna kazna neće biti dovoljna''

"Moj odgovor Nini Badrić. Eto zahvaljujući tebi (a ne mom radu) jučer je moje ime i prezime bilo na Novoj TV. S obzirom da svaku stvar provjerim pet puta prije nego napišem bilo mi je drago da nisi reagirala na moju konstataciju da u 20 godina karijere nisi održala nijedan koncert u Splitu, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku. Pjevala si na otvaranjima šoping centara, humanitarnim eventima i vrhunskim restoranima, ali koncerata nula. Ti mi poručuješ da si prodala Zetru u Sarajevu. Točno je, ali to je bilo 2013. godine. Što znači da poslije toga ništa. Nabrajao sam gradove, ali nisam mislio na inozemstvo. Stoji ti meni lipo (kao što jesi) i zdravo", poručio je u svom novom statusu Nini Badrić.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene