Novi dom u Hamptonsu

Raj za uživanje s mlađahnim dečkom – Uskoro pred oltarom?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Jennifer Lopez priuštila si je novu vilu, i to četvrtu po redu, u luksuznom odmaralištu bogatih. Progovorila je i o mogućnosti ulaska u novi brak ...

Poznata pjevačica Jennifer Lopez sigurno jedva čeka ljetni odmor, posebno nakon što je kupila svoj novi luksuzni dom u odmorištu za bogataše putem Corcoran Real Estate grupe agencije.

Pogledaj i ovo Severina (FOTO: Instagram) Svadba u Zanzibaru Severina se udala i treći put? Ovaj put ''da'' je rekla u Africi, podijelila je i fotografije obreda

Hamptons je dobio novu zvijezdu u susjedstvu, a društvo će joj raditi njezini blizanci kao i mlađahni dečko Casper Smart.

>> Tijelo fatalne 43-godišnje Jennifer Lopez mamilo poglede!

'On je pravi partner za mene, zna što mi je važno i što želim postići. On pomaže meni i ja pomažem njemu. Naš odnos je jako sladak, imamo zdrav odnos', kaže Jennifer za ET News. Na pitanje hoće li opet pred oltar, poručila je kako će se vjerojatno odlučiti za taj korak. 'Volim biti udana', poručila je popularna 43-godišnja Jennifer.

Za svoju novu luksuznu vilu izdvojila je 10 milijuna dolara, na njezin novi dom se prostire na 800 metara kvadratnih s velikim vrtom i vanjskim bazenom, ima osam spavaćih soba, sedam privatnih kupaonica, kućno kino i spa kutak za opuštanje. Pogledajte njezin novi luksuzni dom u našoj galeriji!

Osim nove vile u Hamptonsu, Jennifer Lopez posjeduje i kuću u Hidden Hillsu u Kaliforniji, a ima i dva doma u New Yorku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene