Viktorija i Dino Rađa

'Do prije par dana sam živjela sa studentom, sad živim s profesorom'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša Miss Dalmacije i supruga Dine Rađe, samo za In magazin odlučila je pokazati kako izgleda njezin mukotrpni trening, ali otkrila je i neke nove detalje iz svog života.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Ivana Čuljak - 1 Nije razmišljala o opasnostima Naša poznata slastičarka trči polumaratone, radi slastice, ali i obožava putovanja: "Ja sam im rekla da idem, ali su mislili da se šalim!"

Viktoria i Dino Rađa uživaju u zajedničkom životu, skupa su 16 godina, a ovo ljeto će proslaviti 12-godišnjicu braka. Proslavljeni košarkaš je prošli tjedan diplomirao na splitskom Kineziološkom fakultetu i stekao zvanje prvostupnika kineziologije, odnosno sportskog trenera košarke. 'Do prije par dana sam živjela sa studentom, sad živim sa profesorom', kaže sama Viktoria.

A što se tiče tračeva kaže: 'Živim kao pod staklenim zvonom, jer sam tako sama sebi namjestila. Ne zanimaju zli glasovi, ne zanimaju me zli ljudi, ne zanimaju me tračevi. Tko što ima mislit, neka misli. Ne može te svatko ni voljet u životu, jel' tako?'

Mukotrpni treninzi za dobru liniju

Svojom zavidnom linijom, Viktorija Đonlić Rađa i danas, 18 godina nakon što je ponijela titulu Miss Dalmacije, ostavlja bez daha. Za to, kaže, nažalost nisu zaslužni geni, nego svakodnevni, mukotrpni treninzi. Prije svakog treninga, lijepa Viki ima svoj ritual.

'Znači svaki trening obavezno započinjem esspresom, jer sagorijeva više kalorija', a nakon nekoliko gutljaja kave 35-godišnja Splićanka je spremna za 60-minutnu akciju pod nadzorom osobnog trenera.

Za oporavak mišića nakon treninga obavezan je shake, ovaj put od jabuke, naranče i špinata, iako je njezin najomiljeniji onaj od tikve.'Zanimljivo je kad sam došla u Vladana prvi dan na trening, kao prvo smo se upoznali, dala sam mu ruku i rekla, ja sam Viktorija i ne želim biti žrtva ovoga. Na kraju je on ispao žrtva ovoga, jer ja bih svaki dan trenirala i gotovo svaki dan i treniramo', kaže.

Bitka s kilogramima u mladosti

Mnogi ne znaju da je i zanosna Viki u ranoj mladosti vodila tešku borbu s kilogramima. 'Imala sam u pubertetu onako dosta viška kilograma i htjela sam se počet bavit pjevanjem i onda sam puno smršavila i onda su me zapazili i postala sam manekenka. Onda sam se prijavila na izbor za Miss Hrvatske i napokon počela pjevat', ispričala je Viktoria.

Pjevanje je njezina prva ljubav pa, priznaje, nije isključeno da se jednog dana ponovo primi mikrofona. 'Moja familija lagano ulazi u te glazbene vode. Muž svira gitaru, sin svira bubnjeve i gitaru, jedino ovaj najmlađi, njega tek treba usmjerit u nešto. Ja ću se uhvatit mikrofona, tko zna, Kelly familly', šali se.

Što je još otkrila Viktoria pogledajte u prilogu In magazina, a na kraju nam je i zapjevala!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene