Kao iz topa

'Rado ću se skinuti - samo me ne pitajte za Ashtona!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Proglašena je najseksi ženom današnjice, i ne libi se pokazati svoje tijelo u brojnim editorijalima, ali kad je o privatnom životu riječ – šuti kao zalivena!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Ashton Kutcher i Reese Witherspoon Evo kako je to objasnio! Ashton Kutcher postao je glavna tema društvenih mreža zbog načina na koji je pozirao s kolegicom Reese, za njegov postupak opomenula ga je i slavna supruga!

Mila Kunis krasi naslovnicu časopisa Allure, a u intervjuu je 'škrto' komentirala svoju vezu s Ashtonom.

'Četiri godine sam bila solo. Divno mi je bilo, stvarno. Sada, nisam mislila kako će se postavljati pitanja oko mojih prijatelja. Rado ću pričati o sebi, a ne tko su moji prijatelji, s kim sam u vezi ili s kim sam možda bila u vezi. To nije razgovor o meni, zar ne? Rado ću se skinuti na filmu, ali samo me nemojte pitati za Ashtona', izjavila je Mila.

>> Opet uhvaćeni u šetnji! No, ovog puta spremni - s kapuljačama!

Inače, Mila i Ashton se znaju već 14 godina, a upoznali su se na snimanju serije 'Lude 70-te'. Bili su odlični prijatelji, a nakon što se Ashton razveo od Demi Moore, svoje prijateljstvo su prenijeli na novu razinu.

Često ih se može vidjeti u ležernim i sportskim izdanjima, kako šetaju Los Angelesom, a upravo zbog te jednostavnosti su jedan od omiljenijih parova u svijetu showbizza.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene