Vijest je shvrvala

Pijana u Francuskoj - ne može preboljeti bivšeg?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sve žene su tužne zbog ove vijesti, no njoj je najgore!

Svijetom se proširila vijest da će slavni ljepotan Ryan Gosling uskoro postati otac. Eva Mendes i 33-godišnji miljenik žena u vezi su od 2011., a kako se par ne pojavljuje često u javnosti, izgleda kako je Eva u 7. mjesecu trudnoće! Zadnji je put viđena u javnosti u ožujku ove godine kada je skrivala trbuščić, piše Hollywood Life.

Pogledaj i ovo Eva Mendes "Mi to ne radimo" Jednu od najljepših žena u javnosti ne viđamo s mužem, a sada je otkrila i zašto ne želi s njim nikamo ići

Iako su žene diljem svijeta shrvane činjenicom da Ryan više nije slobodan i da će postati otac, jedna se djevojka ima pravo osjećati tri puta gore - njegova bivša djevojka Rachel McAdams.

Samo tjedan dana nakon što se pojavila vijest o djetetu, paparazzi su uhvatili Rachel kako utapa tugu u alkoholu u Francuskoj. Viđena je kako pije koktel Martini u hotelu 'Martinez'.

FOTO Evo kako će izgledati prvo dijete slavnog para!

Prošlo je deset godina otkako su Rachel i Ryan osvojili srca obožavatelja u filmu 'Bilježnica' no njihova je romansa trajala samo od 2007.do 2009. godine.

Još jedan problem muči Hollywood, a to je izjava koju je Ryan dao u jednom intervjuu 2011. godine.

'Baviti ću se glumom sve dok ne dobijem djecu', izjavio je tada.
Svi se nadaju da je promijenio mišljenje i da je to izjavio u trenutku kada je mislio da se nikada neće udati, a kamoli imati djecu. Bila bi prava šteta ne gledati više ovog ljepotana na velikim ekranima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene