prvo dijete u 40-toj

Prvi intervju slavne ljepotice nakon poroda: 'Iscrpljena sam'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tijekom trudnoće se skrivala od javnosti, no lijepa Kubanka je spremna za povratak.

40-godišnja Eva Mendes otvoreno je progovorila u prvom službenom intervjuu nakon poroda o najčinstvu i kako je to utjecalo na njezin život. Tijekom trudnoće nije mnogo izlazila, a ni ona ni njezin dragi 34-godišnji Ryan Gosling nisu u javnosti pričali o djetetu.

Pogledaj i ovo Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 1 Predviđali joj veliku karijeru Majka Aleksandre Prijović bila je kraljica sevdaha u Slavoniji, a onda je preko noći nestala sa scene: "Boricu svi još s radošću pamte!"

Ryan Goslin i Eva Mendes: 'Zaljubljeni su u to malo stvorenje koje su napravili'

'Iscrpljena sam. Borim se s neprospavanim noćima, ali mi se čini rano za dadilju jer mi je kći još premalena. Zato mi pomaže obitelj', iskreno je počela Eva koja je prije 2 mjeseca rodila kćer Esmeraldu.

Eva je poručila i kako sada puno više cijeli svoju majku koja je imala četvero djece do svoje 24. godine. 'Ona je bila potpuno sama na Kubi pa kad mi je teško samo se sjetim toga i shvatim da se nemam zbog čega žaliti', otkrila je Eva i dodala: 'Znam da će moje odluke imati veliki odraz na Esmeraldino mišljenje o meni i želim da bude ponosna na mene.' 

Poznata glumica također je otkrila porijeklo imena Esmeralda i lik po kojemu je malena djevojčica dobila ime. 'Ryan i ja obožavamo roman Zvonar crkve Notre-Dame i lik Esmeralde koji se unutra pojavljuje pa smo se vrlo brzo složili oko imena', rekla  je Eva.
 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene