Čestitamo!

Prve fotografije s vjenčanja - ružičasta haljina za mladu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pravo vjenčanje iz snova imala je glumica Kaley Cuoco i tenisač Ryan Sweeting koji su se vjenčali na staru godinu i tako su u Novu ušli – vjenčani!

Iako su u vezi samo šest mjeseci, to nije predstavljalo nikakvu smetnju glumici Kaley Cuoco i tenisaču Ryanu Sweetingu da ubrzo stanu pred oltar. Vjenčanje nisu morali dugo planirati jer 28-godišnja Kaley tvrdi kako već 27 godina planira dan na koji će se udati.

Pogledaj i ovo Kaley Cuoco (Foto: Profimedia) Druga sreća Sve ljubavi vrckave Penny: Prvi joj je suprug bio ovisnik i muška sponzoruša, a drugi joj je vratio vjeru u ljubav

FOTO Poznata glumica ŠOKIRALA roditelje božićnim iznenađenjem!

Kaley je nosila ružičastu vjenčanicu slavne dizajnerice Vere Wang, a fotografiju je podijelila i na Twitteru. 'Cijeli život sanjam o idealnom vjenčanju i tu sliku nosim u glavi', izjavila je Kaley u jednom ranijem intervjuu. 'Život ne može biti slađi', napisala je na Twitteru. Par je imao i neobičnu 'luster tortu' koja je doslovno visjela naopako! 

Vjenčali su se u vili španjolskog stila na Hummingbird Nest Ranchu, a zajedno sa sretnim parom je slavilo njihovih 150 prijatelja.

Zanimljivo je kako ovaj par od svog djetinjstva ima iste obiteljske prijatelje, odrasli su uz iste ljude, samo se nikad nisu sreli. Upoznali su se tijekom proljeća na dogovorenom 'spoju' i otada su nerazdvojni. Čestitamo gospođi i gospodinu Sweeting!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene