Dobar ulog

Vilu Kardashian kupili novopečeni hollywoodski golupčići

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Razvedeni par Khloe Kardashian i Lamar Odom prodali su kuću u kojoj su prije živjeli za milijun i pol dolara više nego što su istu na početku platili.

Razvod Khloe Kardashian na kraju nije ispao tako loš.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian iznenađenje! Paparazzi slavnu sestru uhvatili na plaži, pogledajte koliko se ove fotografije razlikuju od onih koje sama objavljuje!

Naime, prema pisanju TMZ-a, zvijezda realityja i njezin bivši muž košarkaš Lamar Odom prodali su svoju ogromnu vilu u kojoj su nekoć živjeli – i to za višu cijenu od one koje su na početku platili.

Do sada je bila suzdržana, no pred kamerama se ipak rasplakala

Nekadašnji je par kuću sa 7 spavaćih soba kupio za 3.95 milijuna dolara. Nakon što su se odlučili za razvod i prodaju impresivne vile prošle godine, oglašivali su je po početnoj cijeni od 4 milijuna dolara.

No, umjesto da je cijena išla za dolje kao što to često biva prilikom prodaje nekretnina, dogodilo se upravo suprotno pa je tako zvijezda serije 'Big Bang Theory' Kaley Cuoco, za kuću zajedno s novopečenim suprugom Ryanom Sweetingom, iskeširala čak 5.49 milijuna dolara. Hollywoodski golupčići su se vjenčali nakon šest mjeseci veze, a sada su i službeno obitelj Sweeting.

Khloe sada navodno traži svoj novi dom i to negdje u blizini njene majke u Hidden Hillsu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene