Prizivaju ljeto

Jole očarao glumicu - a ona je očarala sve prisutne!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U duhu ljetne sirene Ana oduzima dah... a gdje je nestao Jole? Pogledajte u galeriji!

U prekrasnom ambijetnu šibenskog Solarisa, Jole se snimio video spot, a ljetnu priču nadahnjuje akademska glumica Ana Gruica koja u duhu ljetne sirene oduzima dah.

Pogledaj i ovo Joško Čagalj Jole ''onda sam ustanovio...'' Jole otkrio kako je zamalo propustio ljubav svog života: ''Ana mi je rekla da se javim i zvao sam je par puta...''

'Bailando Solo vesela je ljetna priča koja nas uvodi u dugoiščekivano toplo razdoblje godine kada smo svi opušteniji, radosni i željni dobre zabave. Pjesma je vesela, ljetna, baš kakve volim, a spot snimljen u prekrasnom ambijentu šibenskog Solarisa odlično će popratiti priču. Drago mi je da je Ana uistinu dočarala ljetnu sirenu, ona je vrhunski profesionalac, dala je posebnu čar cijeloj priči', izjavio je glazbenik Jole u predahu snimanja novog spota.

>> 'Uživam u četrdesetima, želim da i pedesete budu ovakve'

Za ljetni hit Bailando Solo glazbu i tekst potpisuje Pero Kozomara, a aranžman Leo Škaro. Pjesma veselog i radiofoničnog karaktera prikazuje Jolea u potpuno novom svijetlu. Videospot je sniman u režiji Željka Petersa.

Svojom ljepotom zavela nas je splitska glumica Ana Gruica koja je odlično dočarala duh novog ljetnog hita, a za Jolea i opuštenu atmosferu na snimanju rekla je “Bailando Solo zaista je novi ljetni hit. Dolazeći na snimanje preslušavala sam pjesmu i moram priznati kako mi se odmah svidjela. Atraktive scene na ovoj čarobnoj lokaciji gledatelje će odvesti u jedan drugi svijet, svijet plesa, dobrih vibracija i ljetne atmosfere.”

Danas snimljen video spot gledatelji će moći vidjeti kroz desetak dana, dok se pjesma Bailando Solo već danima može čuti u eteru brojnih hrvatskih radio postaja, ali i radio postaja iz regije. Snimanju današnjeg spota uz hrvatske, bili su prisutni i predstavnici medija iz susjednih nam zemalja koji su oduševljeni ljepotom Šibenika.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene