Više odgovornosti

Mali princ: 'George je živahan, ponaša se poput malog majmunčića'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ William vratio se na posao (da, ona zaista i radi!), a u novom intervjuu otkrio je ponešto o novom ritmu u svojoj obitelji, te kako se njegova supruga Kate snalazi u majčinskim dužnostima.

Kraljevska obitelj prati se pod povećalom javnosti, a Kate Middleton i princ William svakako su miljenici slavne dinastije.

Pogledaj i ovo Princeza Kate Middleton s djecom Na sve je mislila Djeca Kate Middleton odigrala su ključnu ulogu u otkrivanju stanja princeze, nešto ju je najviše mučilo

NEODOLJIVO Izašle su i službene fotografije s krštenja male princeze Charlotte

Princ i njegova draga nedavno su dobili i drugo dijete, kćerkicu Charlotte, pa je tako uz malenoga princa Georgea i više posla. No, princ William uživa u obitelji ali i povratku na posao pilota. Iako mnogi misle kako princ ne mora raditi, William je pravi dokaz kako se u poslu može uživati. Nemali broj puta već je spasio živote, a sada se vratio u East Anglian zračnu ambulantu kako bi nastavio sa svojim obavezama.

Službeni portreti kraljevske obitelji nekad i danas

A kako se on i Kate snalaze s dvoje djece? Sve je otkrio u intervjuu.

'To je pravi izazov. Fantastično je, a Charlotte je pravo veselje. Sada je puno više odgovornosti, posebno kada je George tako živahan i ponaša se poput malog majmunčića', priznaje William koji kaže kako je njegova Kate sjajna majka njihovoj djeci pa ne isključuje mogućnost i trećeg djeteta. 'Tek smo dobili drugo dijete, no nikad ne znaš što ti budućnost nosi', otkrio je princa sa smiješkom.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene