Kraljevska obitelj

Princ Harry će nakon 15. rujna biti još poželjniji – Evo i zašto!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Biti dio kraljevske obitelji dobiva se rođenjem, a jedan od sretnika je slavni princ Harry kojega čeka veliki rođendanski poklon od pokojne majke princeze Diane.

Princ Harry je na meti udavača diljem svijeta! Osim što je pravi princ, sada će biti i još poželjniji nakon 15. rujna. Zašto? Njegova majka princeza Diana ostavila mu je 12,5 milijuna eura koji će sjesti na njegov račun kada navrši 30 godina.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Čiji potez je bolji? I Harry i Meghan suočili su se s optužbama za fotošopiranje, evo kako su se oni snašli u svom slučaju

Princ Harry shrvan progovorio o smrti majke Lady Di

To će se dogoditi upravo tog 15. rujna, a čak 40% nasljedstva otići će na plaćanje poreza – taj postotak će biti puno manji ako odluči novac darovati u humanitarne svrhe. Princ trenutno zarađuje nešto više od 48 tisuća eura godišnje kao kapetan u vojsci.

Inače, na današnji dan (1. srpnja) je i rođena Diana, a poginula je u tragičnoj nesreći 1997. kada je Harryju bilo svega 12 godina. 'Moj gubitak mame je ništa u usporedbi s patnjom ove djece', nedavno je izjavio potreseni Harry nakon dana provedenog sa siročadi. I Lady Di je bila velika humanitarka, a njezini sinovi su nastavili njezinim putem.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene