Izrazio zabrinutost

Princ William: 'Ne uspijemo li, bit će prekasno!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Britanski princ Charles i njegov sin William izrazili su zabrinutost zbog ilegalne trgovine životinjama.

Britanski princ Charles i njegov sin William uputili su poziv za spas slonova i drugih ugroženih vrsta na videosnimci objavljenoj u nedjelju uoči međunarodne konferencije o ilegalnoj trgovini životinjama koja idućeg tjedna počinje u Londonu.

Pogledaj i ovo Princ William - 1 Nakon mjesec dana Princ William vraća se kraljevskim obvezama nakon šokantne objave o borbi Kate Middleton s rakom, evo gdje će se sve pojaviti

Što kraljevska obitelj NE želi da znamo!

Ta je ilegalna trgovina 'odgovorna za takve razmjere ubijanja i nasilja koji sada ne prijete samo opstojnosti najvrijednijih vrsta na planetu nego i gospodarskoj i političkoj stabilnosti u mnogim dijelovima svijeta', upozorio je princ Charles u devetominutnoj poruci.

Njegov sin William, vojvoda od Cambridgea također je vrlo aktivan u zaštiti prirode, dodaje: 'Naš naraštaj mora se obračunati s nezakonitom trgovinom i osigurati budućnost ovim divnim životinjama i njihovu staništu. Jer ne uspijemo li, bit će prekasno.'

Dvojica prinčeva završavaju svoju poruku sloganom 'Ujedinimo se za život divljine' pročitanom na arapskom, vijetnamskom, svahilskom, španjolskom i mandarinskom kako bi ga čuo što veći broj ljudi. (Hina)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene