Pamela na 'piku'

'Prijateljica' uklonjena s Youtubea!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Samo tridesetak dana bilo je potrebno Pameli Ramljak da sa svojim glazbenim spotom ‘Prijateljica’ zaludi glazbenu javnost i prikupi preko 85 tisuća pogleda na društvenoj mreži YouTube.

Odličan spot u kojem uz Pamelu Ramljak glavne uloge pripadaju atraktivnim plesačicama Martini Vuletić, Luciji Marković, Karli Ileš i Briti Bobetić koje su beprijekornom koreografijom u u potpunosti podsjetile na plesne pokrete iz pjesme ‘Partition’ Beyonce Knowels ipak je zabranjen odnosno uklonjen sa YouTube kanala.

Pogledaj i ovo In Magazin: Pink Fest važnost preventivnih pregleda Poznate Hrvatice o odlascima na mamografiju i ultrazvuk dojki: ''Žene, odite na preglede, odvojite tih 15 minuta, rak je izlječiv ako se otkrije na vrijeme''

Pamela Ramljak: 'Čim sam vidjela njihov video, znala sam da je to to!'

Zašto? To vjerojatno nikad nećemo saznati ali uspon Pamele Ramljak, očito je zasmetao monopolu hrvatske glazbene scene i nažalost ljubitelji ove mlade kantautorice i sve uspješne glazbenice bit će zakinuti za uistinu odlično glazbeno postignuće.



I sama Pamela Ramljak priznat će da je spot pomalo neočekivano dobio na važnosti, ali je zadovoljna svojim glazbenim uratkom, riječima koje lagano ulaze u uho te vjeruje da će unatoč uklanjanju s Youtubea njena ‘Prijateljica’ pronaći put do svojih slušatelja. A odlična prilika da novi glazbeni hit Pamele Ramljak čuje i hrvatska publika bit će i CMC Festival najpoznatiji festival domaće zabavne glazbe koji će se 13. i 14. lipnja 2014. održati u Vodicama.

Glazbeni uspon i šest pjesama u samostalnoj glazbenoj karijeri potvrda su da hrvatska glazbena scena dobiva odličnu pjevačicu koja se svojim pjesmama i nastupima približava vrhu hrvatske glazbene scene. Svojim besprijekornim izgledom, odličnim glasovnim mogućnostima i željom da novim idejama obogati svoje pjesme Pamela Ramljak, polako, ali i sigurno pronalazi svoju publiku, ali i potvrđuje svoj veliki glazbeni potencijal i pjevačke kapacitete.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene