Obamine pošalice

Nešto vam je čudno na fotografiji Obama?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I prije nego li je Obama započeo sa svojim šalama u kojima se čak dotaknuo Michellinih šiški i Jay Z-a, mnoge poznate dame prošetale su svoje toalete.

Američki predsjednik Barack Obama nasmijavao je u subotu goste tradicionalne godišnje večere Udruge izvjestitelja iz Bijele kuće.

Pogledaj i ovo Michelle Obama (Foto: AFP) IMALA 18 GODINA Bivša prva dama pohvalila se slikom s maturalne, pa se našalili s njom: "Je li Barack vidio ovu fotografiju?"

>> Može biti i predsjednik Svemira: Obama istjerala muža iz kreveta

Na večeri, jednom od najvažnijih društvenih događaja u Washingtonu, redovito sudjeluju najmoćniji američki političari i slavne osobe. Ovaj događaj priređuje se od 1920. godine. Obama se po običaju našalio s medijima.

'Znam da je CNN u posljednje vrijeme pretrpio neke udarce, ali se divim njegovoj predanosti tome da pokrije sve strane priče u slučaju da se dogodi da je jedna od njih točna', rekao je Obama, a njegova je šala dočekana pljeskom.

I svoju suprugu Michelle nasmijao do suza njihovom zajedničkom fotografijom na kojoj i on nosi šiške – inače zaštitnim znakom Prve dame.

Odlično raspoložen, govor je započeo pjesmom uz pratnju DJ Khaleda 'All I Do Is Win', a u govoru se čak dotaknuo i Jay Z-a i Beyonce koji su nedavno bili na Kubi zbog čega su neki republikanci tražili izvještaj tko ih je dao odobrenje za put.
'Imam 99 problema a sada i Jay Z ima jedan', poručio je Obama referirajući na hit repera '99 problems'.

Mnogi poznati gosti prošetali su crvenim tepihom, a među društa odobranih našla se glumica Sofia Vergara, pjevačica Katy Perry, glumica Sharon Stone, Hayden Panettiere, model Irina Shayk, Tracy Pollan sa suprugom Michael J. Fox-om, Psy, Nicole Kidman, i mnogi drugi. Osim Obame, publiku je zabavljao i komičar Conan O'Brien.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene