IZDALO GA SRCE

Ogromna tuga u obitelji slavnog pjevača ''Bio je najbolji čovjek kojeg sam poznavao''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bila je to vijest koja se brzo proširila stranim medijima.

Preminuo je Alan Thicke, televizijski glumac koji je javnosti najpoznatiji po ulogama oca u sitcomima. Da je ulogu oca sjajno odigrao i u stvarnom životu, izjavio je i njegov sin, slavni pjevač i tvorac hita 'Blurred Lines', Robin Thicke. ''Moj otac je umro danas. Bio je najbolji čovjek kojeg sam poznavao, najbolji prijatelj kojeg sam imao. Proslavimo tu radost koju je donio u svaku prostoriju u koju je ušao. Volimo te Alan Thicke. Hvala ti za svu ljubav. Volim te, tvoj zahvalni sin'', napisao je Robin na svom Instagram profilu.

Pogledaj i ovo Robin Thicke - 2 Zgodan i dalje! Glazbenik koji se proslavio opako vrućim hitom pohvalio se golim torzom, no nažalost mnogih žena njegovo srce osvojila je 18 godina mlađa partnerica

Alan je preminuo od posljedica srčanog udara u 69. godini, dok je igrao hokej s jednim od svojih sinova, 19-godišnjim Carterom Thickom. Bila je to vijest koja se brzo proširila stranim medijima, a iznenadila je brojne celebrity osobe. Alan Thicke je uvijek bio najljubaznija i najsretnija osoba u prostoriji. Prerano je otišao. Počivaj u miru'', poručila je glumica Alyssa Milano putem svog Twitter profila.  ''Tako mi je žao što je preminuo Alan Thicke. Predivan talent, predivan čovjek'',  kazao je Larry King.

Glumca ćemo pamtiti po ulogma u seriji ''How I Met Your Mother'',a nedavno se pojavio i u seriji ''Fuller House'', remakeu svima nama poznatog sitcoma iz '90-ih.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene