U 92. godini

Odlazak legende Cosbyjeva Showa: "Hvala, Earle, živjet ćeš vječno"

Earle Hyman (Foto: Profimedia) Earle Hyman (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Earle Hyman (Foto: Profimedia) Galerija

Earle Hyman, najpoznatiji po ulozi oca Billa Cosbyja u popularnoj seriji Cosbyjev Show, preminuo je u 92. godini života.

Glumac Earle Hyman preminuo je u 92. godini života u New Jerseyju, javlja CNN. Hyman je Russella Huxtablea epizodno glumio od 1984. do 1992. godine. Zbog svoje uloge u toj seriji bio je nominiran i za nagradu Emmy.

Pogledaj i ovo Bill Cosby Kriv je Bill Cosby proglašen krivim, seksualno je zlostavljao maloljetnicu u Playboyevoj vili, žrtva dobila veliku odštetu!

U glumu se zaljubio još kao tinejdžer, a najviše utjecaja na njega imala su djela Henrika Ibsena koje je gledao u lokalnom kazalištu. Kasnije u životu naučio je norveški i u toj zemlji stvorio svoj drugi dom.

Od Hymana se na Twitteru oprostio i sam Bill Cosby. "Earle Hyman djedu Huxtableu donio je ljubav, dostojanstvo i integritet. Hvala, Earle, živjet ćeš vječno", napisao je glumac. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene