Više se ne vole

Zar su i oni prekinuli??

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donosimo listu parova koji su prekinuli svoju ljubavnu vezu u 2013. godini.

1. Liam Hemsworth i Miley Cyrus

Pogledaj i ovo showbuzz Za pamćenje! Sjećate li se ovog?

Nakon 4 godine Liam Hemsworth raskinuo je zaruke sa Miley Cyrus. Poznati glumac navodno je varao Miley s glumicom January Jones. Nakon toga sve je krenulo nizbrdo i slavni par uskoro je prekinuo svoju dugogodišnju vezu, a Miley je postala prava provokatorica na glazbenoj pop sceni.

2. Kristen Stewart i Robert Pattinson

Glumci 'Sumrak sage' ipak prekinuli. Protekle četiri godine imali su uspone i padove, a konačno su prekinuli nakon jedne rođendanske zabave. Izgleda kako Robert ipak nije mogao prijeći preko Kristenine prevare s redateljem Ruperom Sandersom, a šlag na tortu bile su fotografije na kojima Kristen ulazi u automobil koji jako sliči onome koji posjeduje spomenuti redatelj. Sada se šuška kako se bivše par opet viđa...

3 . George Clooney i Stacy Kiebler

Trač magazini pišu kako je par navodno prekinuo jer Clooney nije htio brak i djecu, a Stacy je htjela obitelj. Razgovarali su i mirno prekinuli prije nekoliko tjedana.

4. Justin Bieber i Selena Gomez

Nakon dvije godine veze, mladi par obostrano se odlučio na prekid. 'Na nekim fotografijama se čak mogla vidjeti moja tuga i kako me mučilo to što sam shvatila da to više nije to. I što sam mogla? Sjediti doma i ne pokazivati se u javnosti?', Selena je izjavila za Ryana Seacresta.

5.  Doug Hutchison i Courtney  Stodden

Podsjetimo, ovaj najkontroverzniji par ušao je u brak u Las Vegasu u svibnju 2011. kada je Courtney imala samo 16. godina! Nakon 3 godine, odlučili su se rastati jer se Courtney, kao svaka 19-godišnjakinja želi više zabavljatai i uživati. Ovaj prekid uslijedio je dva mjeseca nakon njezina ulaska u britanski Celebrity Big Brother u kojem je  flertovala s kolegom natjecateljem Mariom Falconem.

6. Gerard Butler i Madalina Ghene

Butler je opet solo! Veza je pukla nakon godine dana i to navodno jer je manekenka izjavila 'da voli zločeste dečke'. Slavni glumac nedavno je poručio kako se želi smiriti, prestati s partijanjem i posvetiti se obitelji.

7. Richard Gere i Carey Lowell

Nakon dugih 11 godina braka i njih dvoje su prekinuli svoju vezu. Sada žive odvojeno, a razlog prekidu bili su različiti životni stilovi. Richard voli živjeti povučeno, dok Carey uživa u bogatom društvenom životu.

8. Clint Eastwood i Dina Eastwood

Nakon 17 godina braka Dina je zatražila rastavu od poznatog glumca Clinta Eastwooda. Također traži i skrbništvo nad njihovom kćerkicom kao i to da Clint plati sve troškove rastave. Dina je utjehu pronašla u zagrljaju starog školskog kolege Scotta Fishera. A da stvar bude bolja, Clint je navodno u vezi sa Ericom, bivšom ženom Scotta Fishera- pišu američki mediji.

9. Orlando Bloom i Miranda Kerr

Nakon tri godine i njima je dosadio brak. Sporazumno su se razišli i složili se da će se pobrinuti da njihov sin Flynnu ne osjeti posljedice rastave. Bloom je rekao za američke medije: 'Mi smo profesionalci, volimo se na neki način i dalje, a najvažnije je da oboje volimo našeg sina.'

10. Jason Trawick i Britney Spears

Nakon kratkih godinu dana i oni se se našli na našoj listi. Šuška se da je razlog prekida to što je ona htjela još djece, a on ne. Ovaj prekid bio je inspiracija za njezine nove pjesme, no brzo je pronašla sreću s drugim. Već deved mjeseci ljubi novog dečka Davida.

11. Bruce Jenner i Kris Jenner

Veći dio njihove rastave zabilježen je u reality showu 'Keeping up with the Kardashians'. Nakon prekida, Bruce je rekao: 'Kris me i dalje podržava, vidimo se skoro svaki dan.'

I na hrvatskoj javnoj sceni uslijedili su neki veliki prekidi. 

1. Severina Vučković i Milan Popović

Severina i sedam godina stariji Milan svoju vezu su pokušali spasiti i krajem prošle godine, kada su prekinuli na nekoliko mjeseci. Ipak, na kraju je Seve priznala  kako njihova ljubav nikad nije bila upitna, ali je i nadodala kako su ona i Milan karakterno prerazličiti

2.  Ivan Todorić i  Milica Mihajlović

Nakon četiri godine veze, predsjednik Nadzornog odbora Agrokora Ivan Todorić i srpska manekenka Milica Mihajlović okončali su svoju dugogodišnju vezu. Iako je sve izgledalo idilično, odlučili su krenuti svako svojim putem.

3. Sunja Duggan i Igor Maksimilijanović Max

Sanja je majka četverogodišnjeg sinčića, a s Igorom je bila u vezi od sredine 2010. godine. Ipak, brak je propao. Sanja i Igor dogovorili su se o prekidu i ostat će prijatelji.

4. Maja Šuput i Mario Kovačević

Naša poznata pjevačica tek je iz trećeg pokušaja zaključila da njezina veza s Mariom nema budućnosti. Maja se odselila u svoj novi luksuzni stan od 160 kvadrata u podsljemenskoj zoni i snimila novu pjesmu 'Nek' ti bude krivo'. Ipak, Maja je sada u sretnoj vezi s Alexom Nichollom. Majin novi odabranik vlasnik je prestižnih londonskih klubova, a upoznali su se potkraj srpnja u St.Tropezu. Nadamo se da će ovaj put Maja i Alex 'kliknuti' iz prve.

Za neke nam je žao što više nisu zajedno, za druge smo pak sretni jer su hot komadi opet single. U novoj  2014. želimo puno sreće svim samcima!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene