'BRZI i ŽESTOKI 7'

VIDEO Posljednja vožnja na filmu tragično preminulog Paula Walkera

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stigli su 'Brzi i žestoki 7' - ekskluzivno pogledajte PRVI trailer!

Velikim eventom danas je u Los Angelesu prikazan prvi trailer filma BRZI I ŽESTOKI 7 koji će svoju kino premijeru imati ovoga proljeća.

Pogledaj i ovo Meadow Walker (Foto: Instagram) Danas je odrasla Kći tragično preminulog glumca objavila fotku s njegovim najboljim prijateljem, pa mnogima natjerala suze na oči

Okupljeni fanovi, kao i oni ispred ekrana (kojih je samo na Facebooku više od 52 milijuna) iskoristili su ovu priliku kako bi uživali u live chatu s glavnim glumcima Vinom Dieselom, Jasonom Stathamom, Michelle Rodríguez, Jordanom Brewsteraom, Tyreseom Gibsonom i Chrisom “Ludacrisom” Bridgesom te prvi saznali što ih sve čeka u novom izdanju jedne od najmoćnijih franšiza današnjice.

Paul Walker nikada neće biti zaboravljen – 'Sretan ti rođendan, volim te'

Kako se moglo i pretpostaviti, trailer je pokazao da će sedmi po redu nastavak serijala koji je ljubav prema tutta forza akciji na četiri kotača doveo do usijanja biti brz i žestok u svakom pogledu te da ćemo ga gledati još više naginjajući se u zavojima u svojim kinosjedalima.

Režiju filma potpisuje James Wan, a osim gore spomenute glumačke ekipe u BRZIMA I ŽESTOKIMA 7 pojavljuje se i Dwayne Johnson te prošlog studenog tragično preminuli Paul Walker.

Trailer filma BRZI I ŽESTOKI ekskluzivno donosimo:

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene