Ispričala se na Instagramu

Nina kasnila pola sata: 'Razlog je vrlo banalan...'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Svečani prijem kod Predsjednika Republike, događaja na koji je popularna pjevačica kasnila, nije protekao po planu. Nina Badrić je i objasnila što se dogodilo.

Pjevačica Nina Badrić kasnila je pola sata na dodjelu priznanja u povodu 8. europskog tjedna prevencije raka vrata maternice, koja se održala u Uredu Predsjednika Republike.

Pogledaj i ovo Nina Badrić "IT’S MEOW OR NEVER!" Nina Badrić zbog Baby Lasagne zaplesala nasred ulice, pogledajte kakvu mu je podršku poslala!

Koncert prije 11 godina promijenio joj je život!

Slavna pjevačica nakon dolaska i odrađenog previđenog protokola, osobno se ispričala Predsjedniku i svim uzvanicima, a potom i svim prisutnim novinarima.

Objasnila je kako se poskliznula i zaprljala haljinu te se morala vratiti kući presvući u suhu odjeću.

Osim Predsjednika Josipovića i ostalih uglednika, popularnu je pjevačicu čekalo i izaslanstvo Europske asocijacije za borbu protiv raka vrata maternice kao i predstavnici udruge 'Sve za nju' - Udruge žena oboljelih i liječenih od raka dojke, njihovih obitelji i prijatelja.

Slavnoj je pjevačici, kao i predstavnicima Udruge 'Sve za nju' uručeno priznanje 'Biser mudrosti' zbog njihovih zasluga u promicanju borbe protiv te zloćudne bolesti.

Nina se i ispričala putem Instagrama te poručila: 'Dragi moji! Svima se ispričavam što sam kasnila na svečanost u Predsjedničkom uredu. Nikako mi nije bila namjera izazvati na tako neprimjeren način pažnju, a još manje pustiti drage mi ljude da čekaju.

Srećom stigla sam i sve je bilo obavljeno kako je i predviđeno. Razlog je vrlo banalan ali za ovo vrijeme nažalost prečest. Zbog zaleđenih stepenica i prilaza kući nesretno sam pala, poderala haljinu i udarila koljeno.Tako je ta neplanirana nezgoda jedini razlog kašnjenju.

U svakom slučaju hvala svima na razumijevanju, a još više na podršci. Sve je u redu. Živa sam i zdrava, oblog je na koljenu i brzo sam ko 'nova''.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene