Sretan Uskrs!

Poznati za Uskrs: Jedni idu na misu, a drugi na gaže - svi uživaju u finoj hrani!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Poznati Hrvati okrili su tko ide na skijanje, tko nastupa, a tko će biti s obitelji.

'Ja kitim bor za Uskrs, jer taj snijeg - već ga je dosta', rekla nam je Ivana Popović, a na to se nadovezao Ivica Skoko rekavši: 'Ona kiti bor, a ja pripremam jaja za njezin bor'.

Pogledaj i ovo In Magazin: Baby Lasagna - 1 "Maznuli su mi ih!" Plagijati i kopiranje: Domaći glazbenici otkrivaju kradu li se melodije i ideje u svijetu glazbe!

Jurica Pađen pak planira tradicionalno proslaviti Uskrs. 'Farbat ćemo jaja, jesti šunku i luk'. Slično će Uskrs provesti i Boris Đurđević iz grupe Colonia: 'Farbana jaja, luk,hren, šunkica, kulen... Najdraži mi je kulen'.

>> Osim Uskrsa, oni danas imaju još jedan razlog za slavlje!

Za razliku od njih, Sandi Cenov Uskrs će provesti radno. Ima nastup u Zadru. 'Tamo sam jako često. Uvijek je to ludilo, ljudi se opuste i bude super'.

Suzy Josipović Redžepagić, koja je prošle godine imala najprodavaniju kuharicu, otkrila je kako će njezin Uskrs izgledati: 'Ja radim šunku u kruhu, ali nešto čarobno. Radim i moju famoznu pincu, stolen, moju pletenicu. Obožavam raditi svašta nešto. A mojim klincima je najbitnije taj doručak - s domaćim sirom i vrhnjem te lukecom kao i razbijanje jaja'.

Ronald Braus pak nam je otkrio kako on provesti svoj Uskrs na skijanju. 'U zagrebu s pijateljima, na misu i možda malo s prijateljima vani, a idući dan već na Sljemenu možda na zadnje skijanje ove godine'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene