Oduševljena publika

Poznati na Beyonceinom spektaklu: 'Ovo je za nas velika stvar'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I dok se čekao nastup senzacionalne beyonce, mnogi poznati bili su u publici i pred našom kamerom.

Naša Martina Podgorski i Daniel Delale u Areni su razgovarali s nekim od domaćih pjevača koji su otkrili zašto vole Beyonce, ali i brojne druge pikanterije.

Pogledaj i ovo Daniel Delale (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) ''Ova slika je sve'' Daniel Delale pokazao majku i sestru: ''Lajkam maminu frizuru''

Bili su tu Anica Kovač, Tony Cetinski, glumice Ana Maras i Jagoda Kumrić, pjevačica Maya Azucena, Lana Klingor, Žanamari Lalić

'Bila sam već na koncertu od Beyonce, malo me začudilo da su odvojene ove dvije pozornice, ali vjerujem da će ona to nekako 'preletjeti', rekla je prije koncerta Lana Klingor. Komentirala je i nastup Franke Batelić: 'Zamjeram što se neki pitaju zašto je Franka na pozornici, a ne netko drugi, a recite mi tko bi bio bolji izbor od nje! Ona ima 20 godina, pjeva dobro produciranu glazbu, a Beyonce valjda ima razlog zašto ju je pozvala!'

>> VIDEO Beyonce najavila povratak: 'Za Hrvatsku me vežu lijepe uspomene!'

Osim Lane, na koncert je došla i Žanamari Lalić koja sa svojim J'Animalsima uskoro ima zanimljiv nastup. Naime, Žanamari će uskoro sa svojim bendom biti predgrupa velikom izvođaču Joeu Satrianiju: ''To je za nas velika stvar i ovo mi je večeras dosta edukativno da vidim kako se jedna izvođačica nosi s tim', rekla je Žanamari.

Daniel i Martina komentirali su njezin noviji rock stil odijevanja, a Žanamari im je odgovorila: 'Meni je bitna svirka moj bend i dobar osjećaj, a što imam odjeveno to mi je manje važno'.

Mirna Maras Valentić također je došla u Arenu. Ova televizijska voditeljica imala je priliku u Berlinu slušati koncert Jennifer Lopez. 'Ovo me potpuno podsjeća na to sve, sjajno. Jako se radujem ovome', rekla je Mirna Maras Valentić.

Beonce oduševila, obećala povratak!

Beyonce je bila odlično raspoložena, cijelo vrijeme je kominicirala s publikom, a za koncert u Zagrebu promijenila je dva nova kostima od njih ukupno osam. Uz sjajan ženski bend, plesačice i braću blizance koji su jedini muškarci od plesača na turneju, dva sata su zabavljali publiku koja je pjevala iz svega glasa.

U jednom trenu publika ju je i nadglasala, što je za Beyonce bilo posebno emotivno. Stare i nove pjesme orile su se arenom, a Beyonce je pokazala da je prava diva te je obećala kako će se vratiti!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene