443150
443150
443150
443150
443150

Neke žene posebno su na udaru: 'Bježala sam na puste plaže'

  • , 13.07.2016., 08:57
  • Autor:
  • komentara

Galebari imaju posebne tehnike osvajanja, a s njima su se srele i neke poznate Hrvatice.

 
 
 
 
Maja Šuput o galebarenju (VIDEO: Dnevnik.hr)
Maja Šuput o galebarenju (VIDEO: Dnevnik.hr)

Galebarenje je definitivno talent. Ta tehnika doslovce osvaja mnoge žene, a možemo reći i kako se ona vješto prenosi s koljena na koljeno. Stariji dečki sa zadovoljstvom prenose svoje taktike na mlađe.

'Jao pa mene više galebare po avionu nego na moru. Kad sam stalno u avionu, ali uvijek padnem na one koji me ne gledaju. Što će mi onaj koji se trudi. Znaš nas žene, nama je uvijek zanimljiv onaj koji nije zainteresiran. Ali meni, kada se netko svidi ja uletim s forom 'Ej imaš upaljač' ili 'Koliko je sati'. Zapravo ne mogu više to sa satom jer svi imamo mobitel. Uglavnom padam na duhovite', otkrila je Maja Šuput.

Maja Šuput (FOTO: Dnevnik.hr)

Galebari naravno moraju znati strane jezike, a moraju biti i vješti u laganju. Nerijetko izmišljaju kako su mega uspješni. Njima se svaka čini lak plijen, no nije to uvijek tako.

'Jedan mi je uletio s 'Ej mala baš si slatka, zoveš li se Vlatka', (smijeh) i to mi je bilo strašno. Moje je srce sada zarobljeno i ne zanimaju me', kazala je Nikolina Miletić, nekada najljepša Hrvatica.

Nikolina Miletić (FOTO: Dnevnik.hr)

Galebari se često, prije nego ulete, raspituju o ženama. Imaju dobre odnose s konobarima i recepcionerima jer ipak je važno da djevojka nije s nekim opakim tipom.

'Ma ja, dok nisam bila majka, sam bježala na puste plaže. Ja i tek galeb, dva, ali pravi galebi. Uvijek sam odlazila na plaže gdje nema ljudi', otkrila je bivša Miss Universe Ivana Paris.

Galebari vole sve žene, ali ipak Čehinje su najčešće meta. Naravno ne odustaju ni od Mađarica, Slovenki, Njemica... Ipak, love oni ponekad i domaće djevojke.

Ivana Paris Bubičić (FOTO: Dnevnik.hr)

'Ma da bih pala mora prije svega dobro izgledati. Ali ne sjećam se baš nekih uleta', rekla je Nikolina Tomljenović, članica grupe ENI.

Nikolina Tomljenović (FOTO: Dnevnik.hr)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se