Hm, hm...

FOTO Možda vas iznenadi ova činjenica o poznatim ljepoticama....

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Shakira, Kim Kardashian, Eva Longoria, Kylie Minogue i Salma Hayek imaju zajedničku slavu i ljepotu, ali nešto im ipak nedostaje- sve su niže od 160 cm.

U svijetu slavnih i poznati visina nije presudna za uspjeh, a to dokazuju mnoga slavna imena. Shakira, Kim Kardashian, Eva Longoria, Kylie Minogue i Salma Hayek samo su neke od slavnih dama čija visina ne prelazi 160 cm.

Pogledaj i ovo Shakira - 1 "Postoji razlog zašto sam loša..." Znate li čime se Shakira bavila prije pjevanja? Otkupila je sva prava projekta na kojem je radila, a i danas se srami uloge koju je tumačila

Slavna ljepotica Scarlett Johansson ostvarila je svjetsku slavu brojnim ulogama u poznatim filmovima, a njezina visina ne prelazi 160 cm. Za razliku od visine, njezin uspjeh svakim je danom sve viši. Putena Scarlett mogla bi zamijeniti Oscarovku Charlize Theron u novoj kampanji za Dior. Glumica bi tako mogla ostati bez unosnog ugovora sa slavnom francuskom modnom kućom koji joj godišnje donosi pet milijuna dolara.

Zabranjenu reklamu sa Scarlett već pogledalo preko 3.1 milijuna ljudi


Vatrenu pjevačicu Shakiru njezina visina nikada nije spriječila da ostvari svoj san. Njezinih 157 cm ponosno nosi iako ih ponekad prikrije visokim potpeticama. Poznata je pjevačica na singlu 'Can't Remember To Forget You' ugostila popularnu Rihannu, a pjesma je postala pravi hit. Osim suradnje s Rihannom, Shakira se također priprema objaviti svoj osmi, još neimenovani studijski album koji će uključivati i novu pjesmu. Album se očekuje 25. ožujka.

Poznata kućanica Eva Longoria svojim je stasom osvojila mnoga ženska i muška srca. Kraj njezinog glumačkog talenta nitko nije ni primjetio da je glumica visoka samo 157 cm.

Salma Hayek često je prozivana najatraktivnijom zvijezdom filmskog platna. Njezinih 157 cm nikada je nisu spriječili da pršti samopouzdanjem i seksipilom.

Australska pjevačica Kylie Minogue također je jedna od slavnih dama koje spadaju u kategoriju 'niža od 160 cm'. Poznata je pjevačica često na meti tračeva, a nedavno je pokrenut trač da je snimila pornić. Filmić je imenovan ‘Kylie Minogue interracial sex tape' i pogledalo ga je preko 400 tisuća ljudi, piše Independent. Kylie je oštro demantirala glasine, no zato je glumica koja joj liči u kratko vrijeme postigla svjetsku slavu. Svi oni koji su bili uvjereni da je glavna glumica pornića upravo australska pjevačica nisu se previše razočarali jer je sličnost nevjerojatna.

Kim Kardashian definitivno nema problema sa samopouzdanjem zbog svoje visine. Slavna Kim visoka je samo 159 cm, ali svojim seksipilom nadoknađuje centimetre koji joj možda nedostaju. Trenutno uživa u obiteljskom životu te planira vjenčanje. Poznato je da voli glamur, a i njezin zaručnik Kanye West nije ništa manje skromniji. Strani mediji su pisali kako će se slavni par vjenčati u francuskom dvorcu Versaillesu, a izgleda kako bi se to doista moglo i dogoditi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene