Kreće audicija

Reklama za gusarske priče snimat će se u Hrvatskoj!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Stiže prava poslastica za ljubitelje pirata! Snima se reklama u Hrvatskoj, a i vi se možete prijaviti da budete dio te priče!

Na službenoj Facebook stranici Embassy Films Croatia objavljen je poziv svim zainteresiranima da se jave na audiciju za pravu gusarsku reklamu.

Pogledaj i ovo showbuzz veliki šarmer Pet najboljih filmova Johnnyja Deppa: Snalazi se u svim ulogama, a ovima je oduševio čitav svijet

Vraća se Jack Sparrow: Snima se nastavak 'Pirata s Kariba'!

'Prvi casting / audicija bit će u Zagrebu, u subotu 15.2.2014. na adresi Petrova 40, od 12 do 16 sati. U utorak 18.2.2014. najavljujemo drugi casting / audiciju u Dubrovniku. Snimanje će biti početkom ožujka u Dubrovniku. Javite se', piše na njihovom Facebook profilu.

Snimanje će u Dubrovniku početi već početkom ožujka ove godine. Embassy Films Croatia radili su i na seriji 'Game of Thrones', koja se također snimala u Hrvatskoj. 'Snimanje TV REKLAME ('gusarske priče') biti ce početkom ožujka u Dubrovniku!', poručili su na svojoj Facebook stranici.

Iako je prvo izašla informacija da se snima film 'Pirati s Kariba', Embassy Fils Croatia su dematirali tu informaciju i potvrdili kako se radi o reklami.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene