A tako su kontroverzni!

Postoji nešto što Let 3 dosad nisu probali, a dogodilo se jutros!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Postoji nešto članovi LET-a 3, unatoč epitetu jednog od najkontroverznijih domaćih bendova, nikada nisu probali.

Nikada, naime, službeno nisu svirali u 08 sati ujutro, a već 25 godina nisu održali live koncert na radiju!

Pogledaj i ovo 31. Porin - 5 očekivano ili ne? Održana je 31. dodjela Porina: Evo koja pjesma je proglašena za najbolju ove godine, sigurno ju znate napamet!

Sve se to događalo jutros na Anteni Zagreb povodom njihovog večerašnjeg nastupa na zagrebačkoj Šalati u sklopu festivala 'Tuborg Open fair'.

Odlično raspoloženi, odjeveni kao svećenici, počastili su slušatelje Jutarnjeg showa Anetene Zagreb novom pjesmom pod nazivom 'Punjeta'.

'Za one koji ne znaju, punjeta je na Primorju i Kvarneru izraz za mušku sjemenu tekućinu', rekao je Prlja i dodao da se radi o pjesmi iz 1983. godine koja će izaći na novom albumu kojeg fanovi mogu očekivati već do kraja ovog mjeseca. Mrle je dodao da je 'Punjeta' himna radničkoj klasi te da je pjesma jednako aktualna kao i prije 30 godina jer se naime na tom polju ništa nije promijenilo.

Let 3 je gostujući na Anteni Zagreb imao pravo i na glazbenu želju, a slušatelji su se nemalo iznenadili kad su čuli da se radi o pjesmi 'Gangnam style'. Voditelja showa Sašu Lozara zanimalo je sluša li Zoran Prodanović Prlja sličnu glazbu i u svom automobilu.

'Ne znam voziti! Nisam to nikada naučio pa me drugi voze. A kod kuće slušam ono što mi djeca slušaju, dakle 'Gangnam style'!', rekao je.

Svoj radijski koncert Prlja je komentirao riječima: 'Uvijek nam je užitak svirati uživo, a godi nam i kad nas se pohvali. Mislim da stvarno to dobro radimo', jednosatnim radijskim koncertom to su i dokazali te još jednom pozvali slušatelje na 'Tuborg Open fair'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene