437006
437006
437006
437006
437006

PRERANI ODLAZAK Ostvarili svoje snove pa otišli na vječni počinak

  • , 01.08.2016., 08:38
  • Autor:
  • komentara

Bili su jedni od najvećih glumačkih talenata, milijuni su ih obožavali diljem svijeta, a onda su prerano napustili ovaj svijet.

 
 
 
 
Robin Williams, Heath Ledger, Patrick Swayze (FOTO: Getty)
Robin Williams, Heath Ledger, Patrick Swayze (FOTO: Getty)

Hollywoodski glumci su oni kojima se svi dive jer su u moru talentiranih glumaca baš oni ti koji su se uspjeli probiti, ostvariti svoje snove i stvoriti uspješnu karijeru s kojom u paketu dolaze slava i novac. Tijekom povijesti filma vidjeli smo mnogo glumaca koji su nas prerano napustili, ali iza sebe su ostavili brojne filmove u kojima možemo uživati i u kojima ih se možemo prisjećati. Ovo su zadnji filmovi nekoliko glumaca koji su prerano otišli s ovoga svijeta.

Heath Ledger

Heath Ledger (FOTO: Getty)

Heath Ledger je bio jedan od najvećih talenata u filmskoj industriji. Iz Australije se preselio u Ameriku da proba ostvariti glumačku karijeru. Njegova najzapamćenija uloga je ona Jockera u Batmanu. Nakon snimanja Batmana Ledger je snimio film 'The Imaginarium Of Doctor Parnassus' koji je ujedno i posljednji film glumca.

Paul Walker

Paul Walker (FOTO: Getty)

Paul Walker je bio jedan od najomiljenijih glumaca Hollywooda i ostvario je brojne velike uloge. Počeo je glumiti još kao dijete, a prva uloga mu je bila TV reklama za 'Pampers'. 'Brze i žestoke' je počeo snimati 2001. godine te su mu upravo ti filmovi donjeli najviše slave. Zadnji film koji je snimio je 'Brzi i žestoki 7' iako film nije bio gotov kad je glumac poginuo.

Patrick Swayze

Patrick Swayze (FOTO: Getty)

Patrick Swayze je bio živa legenda filmske scene poznat po ulogama snažnog, ali i romantičnog muškarca. Glumio je u brojnim filmovima od kojih se najviše pamti 'Prljavi ples', a sebi je zaradio titulu seks simbola. Zadnji film u kojem je glumio bio je 'Powder Blue'. Glumac je obolio od raka te je nakon nekoliko bezuspješnih operacija preminuo 2009. u dobi od 57 godina.

Bernie Mac

Bernie Mac (FOTO: Getty)

Bernie Mac je započeo karijeru kao stand-up komičar, a veliki uspjeh osigurala mu je uloga u filmu 'Oceanovih 11'. Glumac je dobio svoj sitcom 'The Bernie Mac Show' za kojeg je dobio i prestižnu nagradu Emmy. Zadnji film koji je snimio je bio 'Old Dogs'. Glumac je umro od zatajenja srca nakon komplikacija od upale pluća. Sahranjen je u Chicagu, a na njegov sprovod je došlo 7000 ljudi.

Robin Williams

Robin Williams (FOTO: Getty)

Robin Williams je bio stand-up komičar i glumac kojeg su svi voljeli. Karijeru je započeo kao stand-up komičar u Los Angelesu i San Franciscu, a zatim je dobio ulogu u popularnom sitcomu Mork and Mindy. Njegova karijera je konstantno napredovala te je glumio u brojnim legendarnim filmovima. Zadnji film koji je Williams snimio je 'Noć u muzeju 3'.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se