MasterChef 2014

Polufinale je sve bliže: Nova eliminacija u MasterChef kuhinji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tko će pobijediti u Testu kreativnosti?

Nakon Testa osjetila u najpoznatijoj Celebrity Masterchef kuhinji, Ivana, Alka i Igor će se naći pred prvim ovosezonskim Testom kreativnosti.

Pogledaj i ovo showbuzz MasterChef Luka 'Ako se itko približi na 10 kilometara od ovoga bit će – wow!'

Ovo jelo kao da je drugu Titu servirala!

Dino će kandidate podsjetiti da se radi o eliminacijskom izazovu. 'Upotrijebite sve svoje dosad stečeno znanje i prednosti da ne biste baš vi bili eliminirani', poručit će im.

Ivana se neće bojati eliminacije već izazova jer neće znati hoće li se snaći, hoće li je opet 'opaliti' kreativa i hoće li ta kreativa imati dobru realizaciju.

Pobjednik ili pobjednica prethodnog Testa osjetila u ovom će izazovu imati privilegiju između tri ponuđene odabrati jednu glavnu namirnicu te mogućnost da u dućanu uzme dvije popratne namirnice više od ostalih, a na raspolaganju će zato imati i jednu minutu više. Upravo s tom glavnom namirnicom svi će kandidati kuhati najbolje što znaju kako bi izborili svoj ostanak u showu.

Budući da se igra zaoštrava, vrijeme u dućanu bit će ograničeno, ali i broj popratnih namirnica, za razliku od izazova u kojem su kandidati radili svoje jelo s potpisom. Hoće li pobjednik ili pobjednica Testa osjetila birati u vlastitom interesu ili za ekipu, hoće li suborci biti zadovoljni izborom, a za koga će upravo ta namirnica biti posljednja pripremljena u MasterChef kuhinji ne propustite saznati večeras, u novoj epizodi Celebrity MasterChefa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene