Što su to napravili!

Operacije slavnih koje su neslavno završile!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Plastične operacije danas su dostupne svima i općeprihvaćene, no nekima se ipak takva odluka obije o glavu.

Među poznatima i slavnima stalno traje borba za titulu najljepših, najboljih, najseksipilnijih itd. Upravo se zato neki od njih odlučuju na drastičan korak – plastičnu operaciju. Nekima zbilja pomogne sitna korekcija nosa ili ispravljanje bora, no nekima je tu odluku žale do kraja života.

Pogledaj i ovo Michael Jackson i Bigi Blanket Jackson - 2 svi pamte scenu s njim na balkonu! Najmlađi sin Michaela Jacksona pravi je misterij za javnost, a njegova najnovija fotografija sada kola internetom

FOTO Njezine gigantske grudi ništa ne može zaustaviti

Neki pripadnici svijeta slavnih otišli su toliko daleko u neprestanom poboljšavanju izgleda da su nesvjesni činjenice da su se pretvorili u karikature.

Donosimo pregled plastičnih lica koje nas ne prestaju zapanjivati.

Michael Jackson

Poznati pjevač prošao je sve: od zloupotrebe droga do seksualnog zlostavljanja maloljetnika, no ništa mu nije naškodilo kao kirurški nož.

 

Promijenio je bradu, smanjio je vilicu, povećao obraze, izbijelio kožu na cijelom tijelu, a ne zna se ni broj operacija nosa kojima se podvrgnuo. Pri posljednjoj mu je komad hrskavice uha premješten u nos u pokušaju da se spasi.

 Mickey Rourke

Nakon što je osvojio Zlatni globus i nominaciju za Oscara ulogom u 'Hrvaču', Mickey Rourke ponovo je privukao pažnju javnosti. Prije nego što je postao glumac bavio se boksom, a s promjenom karijere započeo je mijenjati i lice.

Krenuo je s korekcijom nosa koju je opravdao 'ozljedom u ringu', no ubrzo je postalo jasno da se neće tako lako zaustaviti.

Promijenio je bradu, povećao donju usnicu i obraze te nekoliko puta zategnuo lice ekstremnim faceliftingom. Rezultati su poražavajući, a danas, nakon silnih operacija, izgleda gore nego nakon svojih najtežih mečeva.

Donatella Versace

Sestra modnog dizajnera Giannija Versacea iz godine u godinu postaje više platinastom i umjetno preplanulom, no već odavno je prešla razumnu granicu.

Mnoga poznata lica svoje noseve smanjuju, no nos Donatelle Versace postaje sve većim.

U lice joj je uštrcano toliko botoksa da se bore ne pojavljuju ni kad se smije. Da stvar bude gora, plastičnim operacijama pridodala je i poremećaj u prehrani, kako to Amerikanci vole dijagnosticirati, zbog kojeg joj se na koščatom tijelu ističu tek umeci u grudima.

Janice Dickenson

Danas najpoznatija po svojim plastičnim operacijama, Janice Dickenson slavu je stekla kao prvi svjetski supermodel.

Dok je gospodarila svijetom mode sedamdesetih, zaljubila se u Stevena Tylera, frontmena Aerosmitha. Na njezinu nesreću, rock velikan je krenuo već zacrtanim putem slave često mijenjajući djevojke, ostavivši Janice slomljenog srca.

Čini se da je nakon što ju je ostavio većinu vremena provela trošeći basnoslovne svote novca na plastične operacije kako bi izgledala upravo kao on.

Meg Ryan

Meg Ryan oduševila je publiku svojim dječačkim izgledom i suptilnim seksepilom. Mnogi su upravo zato osudili njezinu odluku da se podvrgne plastičnim operacijama.


Smatrali su da je njezina odluka potaknuta pritiskom ostalih kolegica da izbjegnu prirodni proces starenja, no njezino je lice postalo predmet ismijavanja.

Melanie Griffit

Ova glumica s vremenom je postala poznata po svojim plastičnim operacijama, a ne po glumačkim uspjesima.

Veliki utjecaj zasigurno su imali višegodišnji problemi s alkoholom i drogom kada je ova diva odlučila svoj status seks simbola uništi injekcijama i kolagenima.

Nekoć najpoželjnija žena Hollywooda postala je zategnuta lutka koja više nema ni trunke prijašnje ljepote.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene