Nakon 14 dana

Počela je 'naplata' ponašanja koje je mnoge šokiralo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njezino 'šokantno' ponašanje izazvalo je i posljedice. I to - značajne!

Iako je od nastupa Miley Cyrus na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards prošlo gotovo dva tjedana, još uvijek se o njemu govori i piše.

Pogledaj i ovo showbuzz prošla kroz traume Brak joj je propao nakon osam mjeseci, a otkrila je zašto nije plakala za muškarcem kojeg žene obožavaju

Prema posljednjim napisima američkih medija vezanih uz nastup Miley Cyrus koji je šokirao svijet poznatih i slavnih na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards, 20-godišnja pjevačica ostala je bez naslovnice Voguea, a navodno će uskoro ostati i bez dečka Liama Hemswortha.

>> Evo zašto SVI pričaju o Miley: 'Kad sam je vidjela, sablaznila sam se!'

Naime, Miley je već odradila snimanja za Vogue na čijoj se naslovnici trebala pojaviti u prosincu ove godine. Velika urednica ovog modnog časopisa, Anna Wintour, izabrala ju je kao novu modnu ikonu. No, nakon što je vidjela njezin 'prostački' nastup na MTV pozornici, povukla je svoju odluku i tako je Miley ostala bez ove prestižne naslovnice.

I to nije sve. Prema izvorima bliskim paru, njezina veza s glumcem Liamom Hemsworthom je upala u ozbiljnu krizu. Iako su zaručeni od lipnja 2012. godine i žive zajedno, Liam ozbiljno razmišlja o tome da prekine njihovu vezu. Navodno ne spavaju u istoj sobi, a i veoma rijetko se viđaju.

'Dosta mu je svega i želi što prije prekinuti', tvrdi izvor za Us Weekly te dodaje kako Miley uopće nije briga kako će njihova veza završiti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene