napeto natjecanje

Poznato lice među kandidatima: 'Ako ja sad ne prođem, onda ću se zauvijek ostaviti kuhanja'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Počinje treća sezona kulinarskog showa MasterChef Hrvatska.

Od čak 1700 prijavljenih kandidata, izabrano je 50 najboljih amaterskih kuhara. Želja je velika, ali nije dovoljna. Već u prvoj epizodi niz je izazova koje kandidati moraju savladati.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne propustite Masterchefmanija je započela! Nakon prvih ovogodišnjih izazova, večeras slijede novi

Samo 12 natjecatelja dobilo je priliku kuhati, odnosno sudjelovati u prvom Testu kreativnosti, no samo Josip Soče i Zvjezdana Vukić prošli su direktno u TOP 16. Ja sam dosta sretan s vašim kuhanjem – komentirao je Radovan nakon što je kušao Zvjezdanino jelo dok je Dino primijetio male ''nesavršenosti'' u prezentaciji te rekao da njeno jelo iako ima grešaka, ima i potencijala.

Veliku pažnju privuklo je i jedno poznato lice među kandidatima - Danijela Dvornik koja se proslavila svojim ribljim specijalitetima.

VIDEO Pokazao svima kako savršeno narezati kupus

„Petak. U vašoj kući. Gospođo Dvornik, ja vam jako volim juhe, pogotovo riblju juhu, često je kuham i nisam siguran jesam li skuhao bolju od ove.“ – komentirao je Radovan juhu Danijele Dvornik.

Ako ja sad ne prođem sa ovim svojim ribljim menijem, onda ću se zauvijek ostaviti kuhanja. – izjavila je Danijela prije nego je žiri dao konačnu odluku. Hoće li nastaviti oduševljavati žiri saznajte u sljedećim epizodama.

Sve vezano uz MasterChef Hrvatska pogledajte na masterchef.dnevnik.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene