Princ Farmer

Princ na dar dobio 4 krave, bika i kozu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ George postao je ponosni vlasnik krava, bika i koze!

Pleme u Keniji odlučilo je darovati prvorođenog sina Kate Middleton i princa Williama s četiri krave, bikom i kozom u čast njegova nedavnog krištenja. Poklon je simbol blagoslova Samburu zajednice te predstavlja veliku čast, izvještava Us Magazine.

Pogledaj i ovo Princ William i princ George - 2 vrijeme za njih Princ William u prvom javnom izlasku sa sinom Georgeom nakon što je obitelj objavila da se princeza Kate bori s rakom

Kate Middleton odgaja princa Georgea onako kako ona želi!

Životinje će boraviti u Lewi, gdje su vojvoda i Vojvotkinja od Cambridgea 2010. godine uživali u safariju. Tijekom tog putovanja u Keniju princ William je zaprosio svoju sadašnju suprugu. 31-godišnjii Vojvoda poslao je pismo zahvale Samburu zajednici za njihov značajan dar. 'Hvala svima na ovoj izvanrednoj časti. Sjećam se prekrasnog vremena provedenog s vama i ne mogu vam se dovoljno zahvaliti za vašu dobrotu', napisao je princ William.

'Veseli me spoznaja da je Georgeova 'imovina' u zemlji do koje nam je veoma stalo. Nadamo se da će jednoga dana biti u mogućnosti posjetiti ju', dodao je ponosni otac. Princ William izrazio je želju da jednoga dana sina odvede u Afriku. On je prvi puta doživio čari tog kontinenta sa svojom pokojnom majkom, princezom Dianom, te je aktivan u pomaganju tom kontinentu. Najdraže od svega mu je očuvanje divljih životinja.

'Kao i svi novopečeni roditelji, razmišljamo o tome kakav svijet ostavljamo našem djetetu. Nezamislivo je da će djeca rođena u zadnjih nekoliko mjeseci možda odrasti u svijetu u kojem su nosorozi prestali živjeti u divljini', rekao je princ. 'Mogućnost izumiranja životinja loša je za djecu odraslu na Zapadu, koja nikada nisu doživjela čari susreta s nosorogom. Pa čak i za mog malog Georgea, za kojeg se Catherine i ja nadamo da ćemo ga predstaviti istočnoj Africi, mjestu koje poznajemo i volimo', dodao je princ.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene