Sjećate li se?

Možete li vjerovati - pjesme koje smo slušali prije deset godina!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Možete li vjerovati da je prošlo čak deset godina od kada smo prvi put čuli ove hitove?

Mnogi su već počeli raditi planove za novu 2016. godinu, a mnogi će pjevači upravo te godine slaviti rođendan pjesama koje su im donijele svjetsku slavu.

Pogledaj i ovo Shakira i Lucien Laviscount Preboljela Piquea? Shakira objavom s mišićavim glumcem potaknula priče, a iako su sve zanijekali, bliski izvori potvrđuju: ''Ništa još nije ozbiljno, ali...''

Pjevačica Shakira prije deset godina zarazila je cijeli svijet pjesmom 'Hips don't lie'.

'Kada sam u studiju i kada mi kažu da je pjesma spremna ja je prvo moram čuti. I ako mi se kukovi počnu micati u ritmu glazbe onda znam da je spremna za javnost. Zato sam znala reći ljudima u studiju: 'Moji kukovi ne lažu', ako se miču znači da je stvar spremna!'. I tako je nastao naslov pjesme', objasnila je.

Mnoge su djevojke prije deset godina pjevale 'žensku himnu' Irreplaceable slavne Beyoncé. Ova diva pogodila je i s pjesmom 'All the single ladies', ali prije jednog desetljeća ovo je bio pravi hit.

Neki su bili osnovna, neki srednja, neki na fakultetu, ali svi su svojedobno pjevušili zarazni hit 'The Sweet Escape' Gwen Stefani.

Snow Patrol godine 2006. objavili su pjesmu 'Chasing Cars' koja je odmah osvojila sve glazbene ljestvice, mnogi su je obradili, a dan danas teško je povjerovati da je prošlo deset godina od kada smo je prvi puta čuli.

U to je vrijeme Akon objavio pjesmu 'Smack That' u suradnji s Eminemom, a stvar je ubrzo postala planetarno popularna i rado puštana u svim klubovima.

Možemo samo zaključiti da je 2006. bila dobra glazbena godina, a nadamo se da će 2016. biti još uspješnija s puno odličnih glazbenih poslastica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene