Nakon 6 mjeseci veze

Zaručena od lipnja? Planira se još jedno vjenčanje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izgleda kako se planira još jedno vjenčanje u obitelji Middleton. Britanski mediji pišu kako je Pippa zaručena! A tko je njezin odabranik....?

Kate Middleton je postala majka u lipnju, a to je ujedno bio i razlog zašto je njezina mlađa sestra Pippa čekala s velikom objavom. Ona i njezin dečko s kojim je šest mjeseci u vezi, navodno su se zaručili i planiraju vjenčanje!

Pogledaj i ovo Nicole Williams (Foto: Instagram) Ipak se vjenčali Dugo nije htio kleknuti pred nju, zbog čega je ludjela u reality showu, a javnost se pitala je li s njom sve u redu

Kratko su zajedno, no izgleda kako su se našli. Nico Jackson i Pippa Middleton trebali bi i službeno objaviti zaruke sljedeći tjedan kada će Pippa proslaviti 30- rođendan.

>> Pred oltarom nakon samo 4 mjeseca veze?!

'Pippa bi voljela vidjeti Kate kako ide prema oltaru jer je sada njezin red za vjenčanje iz bajke. Nije bila sigurna je li Nico pravi muškarac za nju, no oni se ipak dobro slažu. Svi su zbog nje sretni', izjavio je prijatelj, piše Radar Online. Pippa je prije Nice bila u vezama s muškarcima iz viših društvenih slojeva britanskog društva, uključujući investicijskog bankara Jamesa Matthewsa te bankara i bivšeg igrača kriketa Alexa Loudona.

No Nico nije jedan od njih, odrastao je u srednjoj klasi a radi kao bankar. Upoznali su se u jednom londonskom noćnom klubu, nakon čega su se počeli družiti; u ožujku su se odmarali u švicarskom odmaralištu St. Moritz, a mjesec dana ranije bili su snimljeni kako se drže za ruke na otoku Mustique dok su se odmarali u društvu Kate, Williama i ostatka obitelji Middleton. Njih dvoje se ne odvajaju jedno od drugoga pa su tako i snimljeni ovo ljeto na teniskom turniru u Wimbledonu.  Ljubav je doista u zraku...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene