Koja je bolja?

'Okršaj' stražnjica: 'Moja se ne može mjeriti s njezinom!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Obje su privukle pozornost javnosti svojim pozadinama... Koja je bolja?

Iako njezina stražnjica slovi za jednu od onih o kojima se najviše pričalo, Pippa Middleton titulu najbolje predala je - Kim Kardashian. Sestra vojvotkinje od Cambridgea, koja je privukla pozornost javnosti svojom impresivnom pozadinom na vjenčanju Kate Middleton i princa Williama, rekla je da nagrada za 'guzu godine' pripada reality zvijezdi Kim Kardashian.

Pogledaj i ovo Pippa Middleton - 4 rodila prije pola godine Prezgodna sestra Kate Middleton na odmoru paradira u badićima, a fotografima je priredila prizore dostojne "Baywatcha"

Ovakvu pozadinu ne može se ignorirati – Kim Kardashian pozirala gola!

'Nijedna godina ne može proći, a da se ne dodijeli nagrada za najbolju stražnjicu. Ove godine ta je nagrada bespogovorno pripala Kim Kardashian, nakon što su njezine fotografije gotovo 'srušile' internet prošlog mjeseca. Moram reći da se moja, iako je uživala u slavi, ne može ni usporediti s njenom', rekla je Pippa, piše Hello magazin.

Pippa je prokomentirala i Kiminu naslovnicu Papper magazina. 'Cijela ta priča oko Kimine guze ostavila me bez teksta. Što je to s tom američkom kulturom velikih stražnjica? Čini se kao da im je to postala opsesija. Kimina pozadina gotovo je srušila internet, no nisam sigurna da je to što radi dobro', rekla je Pippa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene