Mrmljao gluposti

Razočarao obožavatelje: Pijani glumac psovao na dodjeli nagrada

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Miljenik žena diljem svijeta počeo je partijati i prije nego što je trebalo...

Slavni glumac Johnny Depp nije bio u svom najboljem izdanju kad se popeo na pozornicu održati govor povodom 18. Hollywood Film festivala. 51-godišnji glumac jedva predstavio nagradu za dokumentarni film 'Supermensch: The Legend of Shep Gordon', kojeg je režirao Mike Myers.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zlatni globus - 1 ''nikad se neću naviknuti'' Razbijamo glamurozne mitove Zlatnih globusa: Kakvi se to strahovi i muke kriju iza svečanih toaleta?

Johnny Depp bio predmet sprdnje – kamere sve snimile!

'Ovo je najčudniji mikrofon koji sam ikada vidio u svom životu', započeo je svoj govor Depp. Zatim je neko vrijeme buljio u blesimetar i izjavio da će svoj govor čitati s njega. No ubrzo je na njega zaboravio te je odlučio sam reći par rečenica o svom prijatelju Shepu Gordonu.

Štucajući i zapinjući uspio je promrmljati da je jako sretan što ga ima u svom životu te da ga smatra velikim prijateljem. Zatim se Depp pokušao vratiti na pripremljeni govor, no tada je opsovao. Kad je shvatio što je učinio, brzo je prekrio usta rukom i počeo se smijati. 'Mislim da je ovo jedna od ONIH večeri', prokomentirao je Depp.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene