uhvaćeni zajedno

Tko je novi dečko Nataše Janjić? Buntovnik zbog kojeg je na noge stao čak i DORH

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pero Mrnarević u fokus javnosti dospio je zbog transparentna s kojim se pojavio na prosvjedu protiv promjene imena Trga maršala Tita.

Glumica Nataša Janjić navodno ponovno ljubi. Splitska glumica snimljena je u romantičnoj šetnji gradom s dubrovačkim slikarom Perom Mrnarevićem. Svoju vezu još nisu javno potvrdili, no fotografije svjedoče da su glumica i umjetnik poprilično bliski. No, tko je doista čovijek koji je osvojio Natašu Janjić? U fokus javnosti Mrnarević je dospio u kolovozu ove godine dok je u jeku bila žustra rasprava oko promjena imena Trga maršala Tita. Na prosvjedu ispred HNK pojavio se s ironičnim transparentom "Vratite Italiji Istru i Dalmaciju" i izazvao posebnu pozornost.

Pogledaj i ovo showbuzz nije dugo tugovala Nataša Janjić opet ljubi! Splićanka snimljena u društvu novog dečka

Zbog transparenta je reagirao i DORH koji je Mrnarevića pozvao na obavijesni razgovor nakon što je prijavljen zbog ugrožavanja teritorijalne cjelovitosti Republike Hrvatske. Sam događaj Mrnarević je potvrdio na svom Facebooku 1. kolovoza.

"DORH nikad ne spava! Ako je itko u ovoj zemlji još sumnjao da institucije Republike Hrvatske ne rade svoj posao, gadno se prevario. Naime, danas me je u 13:11 h nazvao ljubazni službenik Državnog odvjetništva RH iz Dubrovnika radi transparenta sa sarkastičnim natpisom ‘VRATITE ITALIJI ISTRU I DALMACIJU!’ kojeg sam nosio 22. lipnja 2017. g. na prosvjedu protiv promjene imena Trga Maršala Tita u Zagrebu. Oni koji su kao i ja na prvu promislili da me državne službe zovu zbog odlikovanja za taj patriotski čin, promašili su gore od hrvatskih nacionalista koji domoljubom smatraju Ante Pavelića što je onomad ‘nezavisnost’ svoje ‘države’ platio Duceovoj Italiji gore spomenutim krajevima i Fuhrerovoj Njemačkoj krvlju ‘nearijevaca’ u ostalim krajevima, a veleizdajnikom pak Josipa Broza Tita zbog priključenja spomenutih dijelova Hrvatskoj i Sloveniji", napisao je između ostalog Mrnarević koji je zbog svog aktivizma postao trn u oku hrvatskoj desnici.

 

Inače, Mrnarević je upisao i doktorski studij politologije i to kao prvi na listi u isto vrijeme kad i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović s kojom je također vodio žustru raspravu zbog Ivice Todorića.

Njegov ljubavni život do sada nije bio u fokusu javnosti, za razliku od ljubavnog života Nataše Janjić. Prije Mrnarevića ljubila je Samira Šećerkadića, ginekologa Marka Kisića, redatelja Antonija Nuića, a u braku je bila i s Joškom Lokasom.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene