Što starija, to bolja

Proglašena najljepšom ženom na svijetu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Još jedna laskava titula dodijeljena je Penelope Cruz samo tri mjeseca nakon poroda.

Američki magazin Fitness proglasio je Penelope Cruz najljepšom ženom na svijetu. Ova laskava titula španjolskoj glumici dodijeljena je samo tri mjeseca nakon što je rodila svoje drugo dijete, kćer Lunu.

Pogledaj i ovo Sandra Bullock Otkrivena njihova tajna? Aniston i Bullock uhvaćene na mjestu gdje nisu baš željele biti snimljene, pokušale su se zakamuflirati na svom malom izletu, ali...

U Ameriku je stigla prije 19 godina, znala je 2 rečenice na engleskom!

Na listi ovog prestižnog magazina našla se i Jennifer Lawrence, zvijezda filma 'Igre gladi' koja je pozicionirana na drugo mjesto, dok je treće mjesto zauzela Sandra Bullock. Na listi su se očekivano našle Scarlett Johansson, Kerry Washington i Katy Perry.

Prije nekoliko dana Penelope je zasjala na crvenom tepihu i otkrila tajnu brzog mršavljenja. Mediteranska dijeta, ples i jurnjava za djecom, koji su joj dozvolili da izgubi kilograme pustupno i prirodno.

Titula najljepše žene svijeta nije prva za Penelope, naime ona je nekoliko godina zaredom na različitim sajtovima biranNjezin suprug Javier Bardem sigurno je ponosan!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene