Pam nije odoljela

U vezi s bivšim: Mi smo prijatelji s povlasticama'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedna od najvećih seks bombi zadnjih dvadeset godina zasigurno je Pamella Anderson koja je i proslavila zahvaljujući svojim velikim grudima. 46-godišnja glumica progovorila je i o svojem seksualnom životu...

Slavna glumica i Playbojeva zečica Pamela Anderson poznata je po svojem bujnom tijelu, ali i odličnom formi u svojoj 46-toj godini života. Izgleda kako ima i neke trikove za pomlađivanje, a da je i dalje seksualno aktivna i to sa svojim bivšim, otkrila je i Ellen DeGeneres.

Pogledaj i ovo Pamela Anderson - 2 Prekrasna! Jedna od najljepših žena 90-ih odrekla se šminke iz emocionalnih razloga, a njeno lice u 57. godini nema nijedne mane!

>> Sjećate se ovoga? Pamela Anderson zbog ovakvih je fotki i postala božica seksa!

Ne radi se o bilo kojem bivšem, već o bivšem suprugu Ricku Salomonu. 'Mi smo prijatelji s povlasticama. Ne želim viđati bilo koga drugoga. To je reciklaža. Jako sam sretna, mi smo sretni. On je divan čovjek', izjavila je bivša Playboyeva zečica u talk showu Ellen DeGeneres.

Pamela se za Ricka udala 2007. godine, a zahtjev za razvod je podnijela nakon samo dva mjeseca braka. Ipak izgleda da su izgladili sve probleme...

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene