Proslavili se

FOTO Slavne zvijezde i njihov 'prvi put'!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Donosimo vam neke od neočekivanih prvih uloga slavnih glumaca!

Poznate glumce uglavnom pamtimo po njihovim najboljim ili najnovijim ulogama. Tako ćemo se Kate Winslet uvijek sjećati po ulozi u 'Titanicu', no sada je vrijeme da se prisjetimo i nekih ranijih uloga.

Pogledaj i ovo Channing Tatum Gubitci, ljubavni i novčani problemi! Otkrivamo koji su glumci svoje privatne probleme pretočili u film: ''Dugo se borim sa prihvaćanjem gubitka svog oca...''

Neke su zvijezde karijere započele kao epizodisti u velikim filmovima, dok su drugi čak bili nagrađivani za svoje prve uloge.

Hollywoodski glumci nakon filmske transformacije – Možete li prepoznati zvijezde?

Alan Rickman, 'Die Hard' (1988)

Bio je nagrađivani glumac i prije uloge u filmu 'Harry Potter', pa i prije svoje prve filmske uloge. Nakon što je 70-ih završio glumačku akademiju, izgradio je ime u britanskim kazališnim krugovima. Bio je nominiran i za nagradu Tony 1987., a prvu filmsku ulogu dobio je deset godina nakon što je započeo glumačku karijeru - ulogu glavnog negativca u filmu 'Die Hard', gdje je glumio s Bruceom Willisom.

Jennifer Aniston, 'Leprechaun' (1993)

Iako je odrasla u poznatoj holivudskoj obitelji, Jennifer se morala dobro pomučiti za svoju prvu ulogu. Pojavljivala se u TV serijama koje nisu doživjele drugu sezonu pa je Jenn za život morala zarađivati kao konobarica. Tek je 1993. dobila prvu filmsku ulogu u hororu 'Leprechaun'. Iako su kritičari 'popljuvali' ovaj film, vrijedi ga pogledati samo kako biste vidjeli kako je Jenn izgledala prije operacije nosa.

Johnny Depp, 'A Nightmare On The Elm Street' (1984)

Popularnost je stekao krajem 80-ih i početkom 90-ih ulogama u filmovima '21 Jump Street', 'Cry Baby' i 'Edward Scissorhands', a karijeru je započeo ulogom u hororu. Prva mu je uloga bila u filmu 'A Nightmare on Elm Street', a njegov je lik bio jedan od glavnih. Scena njegove smrti proglašena je najupečatljivijom scenom.

Kate Winslet, 'Heavenly Creatures' (1994)

Njezina prva uloga bila je glavna. Peter Jackson izabrao je Kate između 175 djevojaka za ulogu u drami zasnovanoj na istinitoj priči o najboljim prijateljicama s nasilnim nagonima. Publika i kritičari prepoznali su njezin talent pa je dobila i prestižnu nagradu kritike za tu ulogu.

Nicolas Cage, 'Fast Times at Ridgemont High' (1982)

Cageovo pravo prezime je Coppola i redatelj Francis Ford Coppola mu je stric. Na početku karijere Nicolas je koristio svoje pravo prezime kako bi dobio prve uloge. Nakon prvog filma 'Fast Times at Ridgemont High', zamijenio je obiteljsko prezime Copolla umjetničkim Cage što je objasnio željom da isproba vlastiti talent bez utjecaja prezimena Copolla.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene