Slavna obitelj nekoć

FOTO Ovo su Kardashiani danas, a evo kako su izgledali nekada!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Članovi obitelji Kardashian prije plastičnih operacija i pomoći stilista …

Oni su jedna od najpoznatijih obitelji u svijetu poznatih i slavnih, a svi su članovi stekli svjetsku slavu u showu 'Keep Up With The Kardashians'. Show se počeo snimati 2007. godine i od tada su se svi članovi obitelji mnogo promijenili i upravo zato je pomalo šokantno vidjeti obiteljsku fotografiju iz vremena prije plastičnih operacija i pomoći stilista.

Pogledaj i ovo Bianca Censori i Kanye West opet sablaznila slučajne prolaznike U potpuno prozirnoj haljini ovaj put nije ni pokušala sakriti izložene dijelove tijela, bljeskovi aparata otkrili su baš sve!

Ova fotografija postala je pravi hit na 9GAG-u jer mnogi ne vjeruju koliko su se članovi promijenili u samo nekoliko godina. Internetska stranica 9gag poznata je po svakodnevnom objavljivanju šaljivih fotografija i videa koji uveseljavaju ljude diljem svijeta.

Obitelj Kardashian u međuvremenu je pokrenula vlastitu liniju odjeće, dječje odjeće i parfema te kozmetike. U zadnje vrijeme mediji su bili puni vijestima o vjenčanju Kim Kardashian i Kanye Westa. Također, velika vijest bila je i objava da Kourtney Kardashian očekuje svoje treće dijete sa svojim dugogodišnjim dečkom Scottom Disickom.

Ovo je fotografija s Instagrama koja je pokupila sve simpatije!

Također, Kourtney je sa sestrom Khloe pokrenula novi projekt - Kourtney and Khloe Take the Hamptons. 58-godišnja mama slavne reality obitelji Kardashian očarava svojom linijom i svi hvale njezin izgled u tim godinama.

Kendall Jenner polako dostiže popularnost svojih nešto slavnijih sestara iz klana Kardashian, a potvrda toga je i ugovor koji joj je ponudio jedan porno site. Reality zvijezde Kendall i Kylie Jenner predstavile su svoju prvu knjigu 'Rebels: City of Indra: The Story of Lex and Livia'.

Brat slavne Kim Kardashian, Rob Kardashian navodno je već neko vrijeme u depresiji zbog svog izgleda, a sve je kulminiralo na probnoj večeri za vjenčanje kada je ima pravi napadaj panike. Što se tiče Brucea Jennera, mediji su se raspisali o tome da želi postati žena te prima hormonsku terapiju. Pojavile su se i vijesti da je odlučio ukloniti adamovu jabučicu i ukloniti penis.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene