Služili su je dobro

Ovo je njezino prvo pojavljivanje bez silikona u grudima - nakon 18 godina!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Banfić blistala je u svom prvom medijskom pojavljivanju nakon operativnog zahvata, kojim je nakon 18 godina uklonila silikone iz svojih grudi.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Sve su veće Kraljica silikona ovoga je puta pretjerala – ovo je opasno po život!

'Osjećam se super, pacijent je preživio', komentirala je popularna pjevačica.

U eteru Narodnog radija osvrnula se na svoju operaciju, kazavši da je implatante htjela izvaditi u miru i tajnosti, ali da je to bilo nemoguće jer se u Hrvatskoj sve brzo sazna. 

>> Ivana otkrila kako preživjeti zimu i iz nje izaći mršaviji!

'To je nešto što me pratilo cijeli život. Pričala sam prije dvadesetak godina o tom korektivnom zahvatu, kad je to bila tabu tema. Otada zaustavljale su me žene na cesti i zvale na telefon da im ispričam iskustva, a znale su me tražiti i da ih opipaju', smije se Ivana kazavši da je silikone htjela sačuvati za uspomenu svojim unucima, ali kad je vidjela što je to rekla je kratko 'ajme meni majko mila'. 

Petko i Banfićka pjesmama iz Ivanine karijere napravili su humorističan oproštaj od silikona. 'Bila bih neiskrena i prema sebi i prema drugima da kažem da me nisu služile', zaključila je Ivana.

Ivana je u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' promovirala svoju novu pjesmu 'Zlatno pravilo'.

'Ova je pjesma stara šest godina. Bila je kod mene, a onda je kružila među najvećim zvijezdama u Hrvatskoj, čak i u Sloveniji. Dogodilo se da je opet završila kod mene', otkrila je Ivana koja se ponovno udružila sa svojim nekadašnjim producentom Enesom Tvrtkovićem.

 'Rekla bih da ovom glazbenom pričom pokazujem svoje suzdržano lice. Ali to je tek početak. Album koji pripremam bit će šaren. Poveznica će biti elektronika u kombinaciji sa živim instrumentima, a sve će pratiti jake melodije i tekstovi. Mislim da ću ga nazvati 'Za svakog ponešto', otkrila je pjevačica.

O pjesmi Zlatno pravilo, koja je napravljena u modernoj produkciji,  kaže da se lako može odsvirati uz gitaru, a da sigurno dobro zvuči i uz Cigane.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene