Met opera

Vrijeme za nju kao da je stalo! 43 - godišnja glumica blista

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Otvorenje nove sezone Metropolitan opere okupila je mnoge poznate osobe željne vrhunskih izvedbi.

Metropolitan opera i ove sezone priprema sjajne glazbeno scenske spektakle, a na otvorenju se okupilo mnogo slavnih poklonika umjetnosti.

Pogledaj i ovo Bella Hadid (Foto: Getty Images) - 4 Odvažno izdanje Jedna od najtraženijih manekenki današnjice ispod sakoa nosila je samo crni čipkasti grudnjak

>> Šik punkerice i puno printova - one su najbolje odjevene na MET-u!

Kako i priliči događaju,zaljubljenica mode  Diane Kruger odabrala je raskošnu haljinu crno-bijelo-crvene dramatične kombinacije. Osim nje, blistala je i 43-godišnja glumica Heather Graham u zelenoj izvezenoj haljini koja joj je stajala kao salivena. Vrijeme za nju kao da je stalo!

Poznata glumica Brooke Shields nosila je tamno smeđu haljinu koja je imala mali plašt, dok se za dozu avangarde pobrinula crnogorska umjetnica Marina Abramovič.

Na otvorenju je bio i slavni Placido Domingo, modni dizajneri i svi zaljubljenici u operu. 'Nastavljamo našu misiju da operu učinimo dostupnu svima', riječi su Petera Gelba, ravnatelja Metropolitan opera. Gelb je 2006. godine lansirao ciklus The Met: Live in HD koji se danas prikazuje u više od 1.900 dvorana u 64 zemlje svijeta, a kod nas se mogu pratiti u dvorani Vatrolava Lisinskog u Zagrebu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene