pobjegla s estrade

TEEN ZVIJEZDA Na vrhuncu karijere odrekla se slave. Evo gdje je danas Claudia Beni!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Claudia Beni trenutno ne razmišlja o povratku na glazbenu scenu jer je okupirana drugim stvarima.

Claudia Beni krajem devedesetih proslavila se kao pjevačica grupe Teens. Nedugo nakon što su se članovi grupe odlučili razići Claudija je krenula u solo karijeru pa je tako 2013. godine Hrvatsku predstavljala na Eurosongu s pjesmom "Više nisam tvoja".

Pogledaj i ovo In Magazin: Dječje zvijezde danas promijenili zanimanja Gdje su danas neke od najvećih domaćih dječjih zvijezda? Evo kako žive Teensi, Mali Mate i Ivana Brkić!

Još neko vrijeme nakon Eurosonga bila je na sceni, a onda se na vrhuncu karijere odlučila povući daleko od očiju javnosti. Zaposlila se u jednom frizerskom salonu u rodnoj Opatiji. Ipak svjetla pozornice su joj nedostajala pa se 2013. godine ponovno nakratko vraća na scenu kao vokal grupe Koktelsi. No od tada ni traga ni glasa.

Gdje je danas Claudia Beni i što radi u intervjuu za IN magazin otkrio je  Daniel Beni s kojim je Claudia nastupala u popularnim Teensima. Iako više ne nastupaju zajedno i dalje se čuju. Prijatelji su odmalena, a povezani su i rodbinski.

"Ona sad uživa u majčinstvu. Rodila je blizanke i skroz se povukla. Posvetila se tome i koliko vidim stvarno uživa u tome", kazao je Daniel i dodao da je i dalje izuzetna pjevačica.

Pjevanje su joj zamijenile roditeljske brige, a hoće li se Claudia ponovno poželjeti okušati na  sceni tek ćemo vidjeti. No sigurni smo da je njezino mjesto na estradi čeka ukoliko se ikada poželi vratiti.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene