Pronađena mrtva

Otkriveni novi detalji – glumica je bježala od policije jer su joj se rugali!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Obitelj preminule glumice vjeruje da nije počinila samoubojstvo, već da je nastradala dok je bježala od policije.

 Tijelo 32-godišnje američke glumice Misty Upham, koja je glumila u 'August: Osage County' i 'Frozen River', pronađeno je u predgrađu Seattlea, u šumovitom području Auburna.

Pogledaj i ovo showbuzz I oni su na ulicama Uznemirujuće tvrdnje zvijezda koje su se pridružile prosvjedima u SAD-u: "Pucali su na nas bez ikakvog razloga"

Uzrok smrti glumice još nije poznat. Ipak, mediji su se raspisali da se glumica nedavno skinula s lijekova i prestala s liječenjem anksioznosti i bipolarnog poremećaja, piše Mirror.

Ipak, njezina obitelj ne vjeruje da je riječ o samoubojstvu, već da je nastradala dok je bježala od policije.

'Misty se bojala policijskih službenika s razlogom", rekao je otac preminule glumice, Charles Misty, pozivajući se na prethodni događaj kada je policija provocirala i vrijeđala Misty prilikom prisilnog odvođenja na hitnu', rekao je njezin otac Charles Upham.

Nakon što je danima trajala potraga za nestalom glumicom, pronađeno je njezino tijelo.

Prema priči oca preminule glumice, policijski su službenici tada glumici stavili lisice i smjestili je u policijsko vozilo. Neki od policijskih službenika počeli su joj se zatim rugati, a kako je bio mrak policajci nisu vidjeli da njena obitelj još stoji vani i gleda ih. Misty je počela plakati i rekla im da se ne smiju tako ponašati, da je ona poznata glumica i da će upotrijebiti svoje veze protiv njih, na što joj je jedan od policijskih službenika rekao: 'A ti si glumačka zvijezda? Zašto se onda ne požališ Georgeu Clooneyju?'.

Otac slavne glumice osudio je lokalnu policiju zbog činjenice da odgovorni i nadležni policijski službenici nisu pomagali u potrazi.

'Da smo tražili u pravom smjeru možda smo je mogli pronaći prije nego je nastradala. Grozno je to što je policija napravila, Misty je bježala od njih i vjerojatno pala i ozlijedila se. Tragično je da policija nije poduzela ništa da je pronađe, niti su joj medicinske službe osigurale odgovarajući tretman', rekao je.

Iz nadležne policijske postaje javili su da nisu mogli napraviti ništa više jer je Misty odrasla osoba koja je svojevoljno napustila svoj dom.
Misty će ostati zapamćena po svojim ulogama u filmovima 'Frozen River', 'Django Unchained' i 'August: Osage County', u kojem je glumila s Meryl Streep i Julijom Roberts.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene