Jeste li znali?

Otkrivene tajne jednog od najpoznatijih filmova svih vremena

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovo vjerojatno niste znali o poznatom blockbusteru!

'Zgodna žena' je film je film koji je osvojio brojna srca diljem svijeta, a njegova popularnost s godinama ne opada. No, možda ovo niste znali o popularnom filmu!

Pogledaj i ovo Eric Roberts "pohvalili su našu produkciju" Brat holivudske miljenice stigao je u Osijek gdje je započeo snimanje filma pod palicom hrvatskog producenta!

Film se trebao zvati '3000 dolara', ali je na publiku taj naziv ostavio loš dojam. Poslije testiranja publike, rezultati su pokazali da su ljudi pomislili da se radi o prostitutki na Mjesecu.

Meg Ryan je trebala glumiti Vivian, ali je ona odbila ulogu. Mnoge su glumice bile izbor za popularnu ulogu prije same Julije Roberts - Melanie Griffith, Sharon Stone, Michelle Pfeiffer ...

Sljedeći put kad ćete gledati film obratite pažnju na Vivian. Ona nikada ne sjedi na stolici. Njoj je udobnije na podu, a to su producenti smislili da bi bolje dočarali njezinu profesiju, vjerojatno misleći da prostitutke ne koriste namještaj.

Jeste li znali da je 'Zgodna žena' Disneyjev film?

Progovorio o njihovom poljupcu: 'Ima prevelika usta, u njima odjekuje kao u pećini'

Redatelj Garry Marshall je i svojoj kćeri dao ulogu u filmu. Ona glumi djevojku na recepciji u hotelu.

Sve scene iz Rodeo Drivea u Beverly Hillsu su snimane nedjeljom jer grad ima stroga pravila za snimanje u toj ulici.

Julia Roberts imala je samo 22 godine kad je film realiziran 1990. Tog je mjeseca prekinula s dečkom Dylanom McDermottom i počela izlaziti s glumcem Kieferom Sutherlandom.

Prvobitni plan bio je da se scene iz opere snimaju u San Franciscu, međutim planove je poremetio zemljotres, pa su scene snimljene u povijesnom muzeju.

Ovo je prvi film u kojem je glumio Hank Azaria. Glumio je detektiva, a sada je poznat po ulozi Davida u seriji 'Prijatelji' i po posuđivanju glasa za seriju 'Simpsons'.

Postoje i greške u filmu. Naime, prvog jutra koje je provela zajedno s Edwardom, Vivian za doručak jede kroasan, a već u sljedećem kadru palačinke.

Julia se za ulogu Vivian pripremala dva tjedna u klinici u Hollywoodu.

U početku je bilo zamišljeno da Vivian bude ovisnica o narkoticima. Također, na kraju filma trebala je pronaći Kit koja se predozirala lijekovima dok je Vivian bila s Edwardom.

Richard Gere u filmu zaista svira klavir i to vlastitu kompoziciju.

Tijekom snimanja scena seksa Julia je bila toliko nervozna da joj je iskočila vena na čelu. Tada je Garry Marshall ušao u krevet i zajedno s Richardom Gereom masirao Juliji venu dok nije nestala.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene