Bolesti, smrti, razbojstva...

Milana otkriva tamnu stranu nogometnog glamura!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tijekom 18 godina svjedočila je životnim pričama supruga nogometaša. I odlučila ih je objaviti u svojoj knjizi.

Spisateljica i bivša supruga nogometaša, Milana Vlaović, u svojoj trećoj knjizi, zbirci priča, otkriva tamnu stranu nogometnog glamura.

Pogledaj i ovo Naslovnica knjige Obitelj s gornjeg kata prava je majstorica Karijera joj je krenula zbog oklade s prijateljicom, a 20 godina kasnije njezina priča je brojne obožavatelje ostavila bez teksta

Milana (42) je svoju novu knjigu naziva 'Rašeljka i druge žene' utemeljila na iskustvu koje je stekla kao supruga nogometnog asa Gorana Vlaovića.

Par je u braku bio 18 godina, imaju troje djece - 19-godišnjeg Stjepana, 16-godišnju Mariju i 8-godišnju Niku. Milana se kao supruga nogometaša družila s ostalim suprugama nogometnih aseva i svjedočila je njihovim životnim pričama.

Neke od njih su pozitivne no ima i onih veoma mračnih, ispričala je Milana za magazin Gloriju.

>> Goran već ima novu djevojku?

Iako junakinje njezinih priča žive u glamuroznom okruženju, u životu im ne teku samo med i mlijeko. Jednoj u kuću upada razbojnik, druga mentalno oboli od ljubomore, treća pogiba u bizarnoj nesreći.

'Dogodilo se i da se žena jednog nogometaša uselila u luksuznu vilu s bazenom u Valenciji, a pet godina prije toga živjela je doslovce u šumi, u kući bez struje i vode. Na njenom sam primjeru pokazala lijepu stranu nogometa i svega što nogomet može učiniti za ljude', izjavila je Milana za Gloriju.
Dodala je i kako većina priča opisuje istinite događaje no i to da je riječ o književnom djelu pa su neki događaji i fikcija. Ima tu i puno elemenata koji su slobodno interpretirani, ali same priče se temelje na istinitim događajima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene