Tko ih ne bi htio?

Otkrivene su tajne mišićavih zavodnika!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Serija 'Igre prijestolja' osvojila je fanove diljem svijeta, a jedan od razloga su i zavodljiva tijela glumaca i glumica.

Mišićavi muškarci i žene zavodljivih oblina glavna su karakteristika serije 'Igre prijestolja'. Otkrijete kako imati tijelo baš poput glumaca i glumica za kojima ste uzdisali.

Pogledaj i ovo showbuzz Fanovi su ludi Što će biti s 8. sezonom serije Igre prijestolja?

'Rekao mi je da sam upropastila seriju'

1. Jedite više!
Glavno pravilo je redoviti doručak. Pravi mišići kakvima se ponosi slavni Drogo čiju je ulogu utjelovio Jason Momoa , zahtijevaju puno kalorija unesenih u organizam.

'Morate puno jesti i puno raditi. Trudim se jesti puno mesa i raznolikog povrća, ali također puno vježbam', objasnio je Drogo.

2. Jedite puno proteina

Puno proteina jede i predivna Emilia Clarke koja glumi Daenerys. Sada kada je tajna njezine divne linije otkrivena, možete i vi krenuti njezinim stopama, piše Daily Mail

Piletina s medom jedan je od recepata koji se pojavljuje i u seriji. jednostavan recept uključuje cijelo pile premazano medom, listovima mente, grožđicama i maslacom.

3. Krećite se!
Likovi u seriji neprestano su u pokretu. Ubacite kratku šetnju, seriju trbušnjaka ili čučnjeva u vaše svakodnevne aktivnosti. Jednu vježbu radite 60 sekundi u seriji od 3 puta.

Nikolaj Coster-Waldau koji glumi Jaima radi iskorak i trbušnjake kada god stigne. Ugledajte se i na njega.

4. Neka vam bude hladno

Istraživanja su pokazala da ćete ako se 10 minuta 'smrzavati' skinuti jednako kalorija kao da ste vježbali čak sat vremena. Možda je zato Jon Snow tako zgodan jer je velik dio serije proveo upravo na snijegu i ledu. Iskopčajte grijanje u stanu i pričekajte rezultate.

5. Zabavite se

Od napornog vježbanja treba se i odmoriti. Okupite ekipu i zaigrajte zanimljivu igru. Pravila su jasna: pije se svaki puta kada netko u seriji 'Igre prijestolja' kaže 'zima dolazi', kada se u kadru pojavi gola žena ili kada se u kadru pojavi lik koji je počinio incest. Možda nećete smršavjeti od ove igre, ali zabava je zagarantirana.

6. Ne ulazite u vezu!

Još je jedno zanimljivo istraživanje pokazalo da su se žene u prosjeku udebljale nakon što su se udale.

Ako nešto možemo naučiti od likova u seriji, to je da se mnoge žene nisu usrećile ulaskom u bračnu zajednicu. Poruka svega: uživajte u 'single' životu i ne riskirajte debljanje ulaskom u brak.

 7. Budite nestašni

Zabavan način skidanja kila je i seks. I za ovu kategoriju postoji istraživanje koje je otkrilo da su parovi koji su često goli jedno pred drugim puno pouzdaniji i u ostalim aspektima u životu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene