NA PROSJAČKOM ŠTAPU

Uništio obitelj: Otac slavne pjevačice cijelo bogatstvo dao kontroverznom kultu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Otac poznate pjevačice Jennifer Lopez otkrio je mračnu tajnu.

David Lopez, otac slavne pjevačice Jennifer Lopez 30 godina je član scijentološke crkve koja ga je sada dovela do financijskog kraha. David Lopez otkrio je kako je scijentologija razorila njihovu obitelj, piše RadarOnline.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 4 "rasturila skroz" Evo kakve su reakcije gledatelja na pobjedničku transformaciju Antonije Šole u J.Lo, dobila je i prigodni nadimak!

David Lopez bio je vjerni član te religije godinama i davao je crkvi stotine tisuća dolara zbog čega je sada na rubu bankrota. "Kad sam prvi put ušao u svijet scijentologije u početku me je sve to plašilo. Nakon nekog vremena strah je nestao i mislio sam da ću dobiti posebne moći. Nije me bilo briga za posao ni za ugled", priznao je David. Iako zna da je i sam upao u zamku scijentoloških vođa koji svoje sljedbenike potiču na doniranje novaca za njihove rituale i okupljanja svojih sljedbenika, 72-godišnjak još nije spreman odreći se njihovih vjerovanja.

No, tvrdi kako nije bio na njihovim okupljanjima zadnjih pet godina. I dalje je njihov član, samo nije aktivan. Otac slavne pjevačice i holivudske glumice tvrdi kako danas zbog kontroverznog kulta jedva preživljava. Dom vrijedan milijun dolara u Pasadeni u Kaliforniji zamijenio je skromnim domom u predgrađu grada Azusa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene