I oni su ljudi

Osoblje slavnih otkriva tajne: Ovako to zapravo izgleda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako su na crvenim tepisima sređeni i glamurozni, oni su ipak samo ljudi sa svojim vrlinama, ali i manama.

Oni su bogati, poznati, slavni i popularni. Uvijek sređeni, glamurozni i savršeni. To je ipak samo jedna strana, onu drugu, koja nam nije dostupna, otkivaju nam njihovi zaposlenici koji žive u kućanstvima velikih, poznatih imena.

Pogledaj i ovo Tom Cruise - 6 Hrabrost ili ludost? Možete li pogoditi koji se glumac usudio ovakvo nešto napraviti? Ima 61 godinu, ali od ovakvih vratolomija ne odustaje!

George Clooney

Iako ga prati reputacija zavodnika, njegovi zaposlenici tvrde kako je između svoja četiri zida potpuno drukčiji. Prema njihovim tvrdnjama, on vrlo često podriguje i ispušta 'golubove' pa ga osoblje naziva 'prljavom svinjom'.

Tom Cruise

Tom je navodno čista suprotnost svog kolege Georgea. On ne podnosi nered i prljavštinu, čak što više, toliko je opsjednut čistoćom da vrlo često maltretira svoje zaposlenike.

Christina Aguilera

Ona navodno svakog tjedna ima 'seksi nedjelju', a to znači da cijeli dan sa svojim suprugom provodi gola ili obučena u oskudno seksi rublje. Zaposlenici se nisu izjasnili smeta li im to ili pak u tome uživaju.

Britney Spears

Ona je jedna od onih zvijezda koje oko sebe ostavljaju kaos i nered. Oni koji za nju rade, tvrde kako pokraj kreveta ima puno seksi igračaka i kako vrlo često jede u krevetu pa ispod pokrivača nalaze ostatke hamburgera i pizze.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene